מבקש עזרתכם בהתלבטות בין שני נתבים

farcry

New member
מבקש את עצתכם בבחירת נתב הכולל בתוכו מודם.
שימוש: טורנטים 24/7, משחקי רשת, משתמש יחיד, WIFI זה נחמד אם יש אבל ממש לא חובה.

ההתלבטות בין שני המוצרים הבאים שאני כמובן לא נעול עליהם ואם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע.

D-Link DSL-224

TP-Link Archer AX10

אני יכול להרשות לעצמי את הנתב היקר יותר אבל השאלה העיקרית היא האם אני צריך אותו ?

נכון להיום משתמש בקסדה 5212 כבר מספר שנים ובסך הכול הייתי מאוד מרוצה ממנו. המפסק של ההדלקה והכיבוי שלו שבק חיים, לא ברור לי איך כי בקושי נגעתי בו.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

ההתלבטות בין שני המוצרים הבאים שאני כמובן לא נעול עליהם ואם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע.

D-Link DSL-224

TP-Link Archer AX10

אני יכול להרשות לעצמי את הנתב היקר יותר אבל השאלה העיקרית היא האם אני צריך אותו ?

נכון להיום משתמש בקסדה 5212 כבר מספר שנים ובסך הכול הייתי מאוד מרוצה ממנו. המפסק של ההדלקה והכיבוי שלו שבק חיים, לא ברור לי איך כי בקושי נגעתי בו.
יש לי שאלה קודם
1 האם תתחבר לסיבים אופטיים? אם כן צריך נתב תואם שמתאים לחברה שתתחבר אליה..

אם כבר לקנות לכמה שנים אז WI-FI 6 התקן היותר טוב שיהיה או ישנו בפון שלך..גם את הפון לפעמים צריך.

כרגע אני לא ממש יכול להמליץ זה תלוי בתשובה שלך ובחברה...

D-Link DSL-224

TP-Link Archer AX10

"צריך" ? לא.
גם מודם 33,600 מתחבר לאינטרנט.
הנאה - כן.

rafid1

Active member
מנהל
המפסק של ההדלקה והכיבוי שלו שבק חיים, לא ברור לי איך כי בקושי נגעתי בו.
תפרק אותו, ותעקוף/תקצר את המתג (שיהיה דלוק תמיד). ניתוק יהיה ע"י ניתוק הכבל... אם היית מרוצה סביר שגם משיך להיות מרוצה...

farcry

New member
יש לי שאלה קודם
1 האם תתחבר לסיבים אופטיים? אם כן צריך נתב תואם שמתאים לחברה שתתחבר אליה..

אם כבר לקנות לכמה שנים אז WI-FI 6 התקן היותר טוב שיהיה או ישנו בפון שלך..גם את הפון לפעמים צריך.

כרגע אני לא ממש יכול להמליץ זה תלוי בתשובה שלך ובחברה...
אין צפי לחיבור לסיבים אופטיים בחמש השנים הקרובות והגלישה נעשית היום דרך בזק. יחד עם זאת, אם האופציה הזו אינה מייקרת את הנתב בצורה משמעותית ניתן לשקול את זה לחיוב.
בפלאפון אני משתמש בגלישה סלולרית ובדרך כלל מנצל בקושי רבע מהחבילה. WIFI אינו שיקול בקנייה לחלוטין.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אין צפי לחיבור לסיבים אופטיים בחמש השנים הקרובות והגלישה נעשית היום דרך בזק. יחד עם זאת, אם האופציה הזו אינה מייקרת את הנתב בצורה משמעותית ניתן לשקול את זה לחיוב.
בפלאפון אני משתמש בגלישה סלולרית ובדרך כלל מנצל בקושי רבע מהחבילה. WIFI אינו שיקול בקנייה לחלוטין.
WI FI יש בכל מקרה זה לא רלוונטי. לבזק יש את הנתב שלה שהוא כן מתחבר לסיבים זה בעלות השכרה יחד עם זאת יש לך שירות תמיכה מלא כל הזמן ..זה במקרה של לקנות מוכן לסיבים של בזק. עכשיו..אם אתה בהורדות 24/7 דווקא כן הייתי מצפה שתתחבר לסיבים מהירות הורדה העלאה גבוהות וכו'...הקושי שלי ואולי אחרים ידעו איזה נתב אחר כן יהיה לך מוכן לסיבים...זה הקאצ' פה..כי נתבים "רגילים" לא חסר..

farcry

New member
אין לי אפשרות להתחבר לסיבים, זה לא שאני לא רוצה. בניין ישן בן 70 שנה, 3 קומות. הסיכוי שיחברו אותו לסיבים שווה לסיכוי לזכות בתכנית המנויים של הפיס :)
לא מעוניין בנתב של בזק ולא נדרשת תמיכה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אין לי אפשרות להתחבר לסיבים, זה לא שאני לא רוצה. בניין ישן בן 70 שנה, 3 קומות. הסיכוי שיחברו אותו לסיבים שווה לסיכוי לזכות בתכנית המנויים של הפיס :)
לא מעוניין בנתב של בזק ולא נדרשת תמיכה.
מה קשור לביניין? אם אתה באיזור שמחברים הם מחברים כל ביניין שהוא וכל לקוח....

farcry

New member
תפרק אותו, ותעקוף/תקצר את המתג (שיהיה דלוק תמיד). ניתוק יהיה ע"י ניתוק הכבל... אם היית מרוצה סביר שגם משיך להיות מרוצה...
פתחתי את הנתב ופירקתי את הקפיץ של המפסק. בינתיים הנתב עובד כך עד שאקבל החלטה.

למעלה