מבקש עצה/המלצה בקשר למיקסר או בלנדר

מבקש עצה/המלצה בקשר למיקסר או בלנדר

יש לי בלנדר פשוט וזול שעובד שהזדקן ואפילו קיבל מכה ונסדק וברור שאין להשתמש בו. לצערי לא מוכרים חלקי חילוף וההתלבטות אם לקנות שוב פעם בלנדר או להשתדרג ולקנות מיקסר פשוט וזול גם כן.
מכיוון שאני בשלן חובב (מאוד חובב) ולא בקיא בתכונות או בהבדלים אני מתייעץ איתכם לגבי צרכיי וציפיותיי מהמכשיר הבא שאקנה:
בראש ובראשונה מיועד להכנת מיצים ומילקשייקים. לכן חשוב לי שתהיה אפשרות לשים כד זכוכית.
מתחשק לי להתחיל להכין בצקים ולכן חשוב שתהיה אפשרות להפעיל למספר דקות.
על מה אתם ממליצים והאם יש מכשיר שמשלב בין בלנדר ללישת בצקים? או שיש רק שילוב בין מעבד מזון ובלנדר - אולי זה יהיה עבורי פתרון ביניים???
 

רומי 9121

New member
הטחינה שלי (קונבנציונלית ומצויינת)
טחינה גולמית
מיץ מלימון טרי סחוט
מים קרים (חייבים להיות קרים מהמקרר)
מעט מאד מלח
שום כתוש
מעט מאד פטרוזיליה קצוצה דק (לא יותר מכף)
מתחילים לערבב עם מקציף ידני את הטחינה עם מים קרים ועם מיץ הלימון
לסירוגין .
ממשיכים לערבב עם מים ועם לימון עד שמקבלים את המרקם הרצוי
(מי שאוהב דליל יותר או סמיך יותר - לפי טעמו)
מוסיפים מעט מלח, את השום הכתוש , ממשיכים לערבב ובסוף את הפטרוזיליה הקצוצה.
 

חנהפ

Active member
בלנדר הוא לא הכלי המתאים ללישת בצקים

בבלנדר אפשר להכין שייקים למינהם, ממש לא חובה כד זכוכית, אפשר כד מפלסטיק קשיח.
במיקסר מכינים בצק, בצק פריך אפשר להכין גם בקערת מעבד מזון.
אחד האביזרים המצורפים למיקסר קנווד הוא בלנדר אם אם אתה קונה מיקסר שכזה תוכל להכין בצקים וגם לשתות שייקים
 
למעלה