מבקש עצה לגביי ספונסרשיפ

יעקב 2277

New member
מבקש עצה לגביי ספונסרשיפ

אהלן חבר'ה :) שבוע טוב, אני יעקב בן 27 מפעיל מנוף נייד עם נסיון מעל 9 שנים, יש לי אזרחות ישראלית בלבד. חיפשתי בפייסבוק חברות באוסטרליה שעוסקות בתחומי והצעתי את עצמי ל57 חברות חלק ענו "לא מעוניינים כרגע, תודה" חלק לא ענו בכלל ומישהו אחרי חודשיים התעניין רצה את הפרטים שלי התכתבנו במייל שלחתי לו קורות חיים וכו' והוא שאל לגביי paperwork אמרתי שאין לי ושלא התחלתי עדיין את התהליך להוצאת אישור עבודה, אז הוא אמר שגם אני וגם הוא נתחיל לבדוק מה התהליך להוצאת אישור עבודה. אמרתי לו שאני אבדוק עם השגרירות האוסטרלית לגבי העניין וביקשתי שהוא יבדוק אם הוא יכול להגיש בקשה להעסיק אותי.
איך אוכל לקצר את התהליך? מה עליי להגיד, אולי לבקש ממנו משהו.. ממה עליי להיזהר?
בבקשה אם מישהוא יכול לתרום לי משהו מהידע או הנסיון שלו אני אשמח
האם מישהו מכיר מנופאי כלשהו? או יודע מה השכר המקובל של מנופאים ואיפה? (עבודה בערים \ מכרות \ פחם \ וכו'...)
כל דבר שתוכלו להגיד יתרום לי!!
תודה רבה מראש , אוהב על מלא :)

היי יעקב, ברוך הבא

לצערי אני לא מנופאי, אז אני לא מכיר את התחום שלך. אני כן אספר לך שהגוף שאתה אמור לעבוד מולו אינו שגרירות אוסטרליה אלא משרד ההגירה האוסטרלי: www.immi.gov.au.
&nbsp
לפי מה שנשמע, אתה תצטרך לקבל אישור מקצוע מהרשות האוסטרלית המתאימה, שתאשר שאתה עומד בסטנדרטים המקצועיים לעבודה במקצועך באוסטרליה. נראה לי שהמקצוע שלך הוא תחת הקוד: ANZSCO 712111, כך שאתה צריך למצוא מהי הרשות המתאימה, ולהתחיל לעבוד מולה מבחינת מסמכים וכיו"ב.
&nbsp
אתה בהחלט יכול לשקול גם פנייה לסוכן הגירה מוסמך, שיוכל ללוות אותך בתהליך. יש אחד שהוא משתתף בפורום, אבל יש כמובן גם אחרים ברחבי הרשת. זה יעלה לך לא מעט כסף, ויחסוך לך לא מעט התרוצצות ולא מעט טעויות. עשה את השיקול שלך.
&nbsp
לגבי עבודה, אתר חיפוש העבודה הפופולארי באוסטרליה הוא :
www.seek.com.au
הנה למשל חיפוש מהיר שעשיתי עם crane operator:
http://www.seek.com.au/jobs/in-aust...KeywordRelevance&searchFrom=quick&searchType=
&nbsp
ולבסוף לגבי משכורות: השכר שלך ישתנה בהתאם לנסיון, הכשרות, מיקום (יותר רחוק=יותר כסף) וסוג העבודה, אבל הנה משהו לקבלת מושג ראשוני:
http://www.myfuture.edu.au/explore-careers/browse-occupations/details?anzsco=712111A
(נראה טוב, השכר הזה....)

למעלה