מבקש עצה

מונס

New member
מבקש עצה

שלום רב אני מבקש עצה בנושא הבא: אשתי קיבלה היום טלפון מאחותה שארצות הברית, שגילו אצלה סרטן שד. עדיין איננו יודעים באיזה שלב זה, ואיזה סוג זה, מה שכן ידוע לנו שהאחות אמורה להתחיל בקרוב כימותרפיה. אני מבקש לדעת, איך אני יכול לעזור לאשתי להתמודד עם הודעה כזו?, חוץ מלעמוד לצידה במצב הזה? היכן ניתן למצוא חומר על סוגי סרטן, או אחוזי ריפוי וכד'. היכן אפשר לקבל במידת הצורך חוות דעת נוספת. ובכלל ברמה הכללית מה עושים עכשיו? תודה מראש: מונס

סרטן השד

היי מונס. אפשר באמת בתור התחלה לקרוא ולהבין מה זה סרטן שד ומה זה אומר מבחינת הגוף והטיפולים. יש הרבה אתרים שמתעסקים בסרטן השד, חלק מהם מתעסקים במחלה בלבד וחלק בתמיכה. אני חושבת שקודם כל לקרוא ואז לדבר עם האחות יכול לעזור כי אז שני הצדדים מבינים פחות או יותר במה מדובר ואולי אם האחות תראה שאשתך מבינה ומתעניינת זה מאד יקל עליה לדבר על המצב ולהתמודד למרות המרחק. לגבי חוות דעת נוספת - אני לא כל כך מכירה את ההליכים הרפואיים והבירוקרטיים בארה"ב אז אני לא יכולה לעזור בזה. תעיף מבט על הקישורים שצרפתי, אם יהיו לך עוד שאלות.. אנחנו פה. רק בריאות גלי

מונס

New member
שלום לך ותודה

שלום לך ותודה על התשובה ובמיוחד על הקישורים. ברשותך אני אנצל את הפורום הזה גם לצורך תמיכה אישית עבורי אבל במיוחד עבור אישתי. בברכת שנת בריאות ורפואה שלמה לכל חולי ישראל מונס

למעלה