מבקש פרטים על הכנס של הטרשת

אביב ו

New member
מבקש פרטים על הכנס של הטרשת

אם איני טועה, ביום ראשון 9.12.01 , יתקים כנס שנושאו טרשת נפוצה. היכן יתקים הכנס, באיזו שעה, האם יגבה תשלום ??

RomiVais

New member
שלום אביב - ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

אני זוכרת שבזמנו רוני טל פרסם את הפרטים - אבל היה מועד אחרון להרשמה לכנס - באוקטובר. אתה יכול להיכנס לחיפוש מתקדם ולבדוק לפי שם משתמש "רוניטל" את ההודעות שכתב בנושא. אם לא תצליח או לא תמצא מספיק מידע, תכתוב לי שוב, ואני אנסה לעזור לך..... בכל אופן אני חושבת שנזכרת טיפה מאוחר מדי, אבל הכי טוב זה ליצור קשר עם האגודה לטרשת נפוצה - הרי הכנס מאורגן על ידם. שיהיה בהצלחה, ואני מקווה שחברים פה יוכלו לתרום מידע נוסף. שבת שלום, רומי

ofer_li

New member
אביב שלום ברוך הבא!!!../images/Emo39.gif

אביב שלום!!! ברוך הבא אכן יום העיון הינו ביום ראשון במלון דן פנורמה רחוב קויפמן 10 ת"א הגעה עד 10:00 לפני זה כיבודים קפה וכו´ המחיר בהרשמה המוקדמת 50 ש"ח לאדם חבר האגודה,150 לא חבר אני לא יודע אם תספיק להרשם דרך האגודה יש לך אפשרות להתקשר לג´נין ויסברג או להגיע ביום העיון מקווה שעזרתי עופר לירן

Navva

New member
כנראה שאחרת את מועד ההרשמה

אני התקשרתי מייד אחרי סוכות לאגודה לטרשת, והם מסרו לי שההרשמה נסגרה, ושיש רשימת ממתינים (wating list). כאשר הבעתי את תדהמתי, כי חודשיים מראש נסגרת הרשמה למציגים בכנסים ולא לשומעים, קיבלתי תשובה שכללה רשימה ארוכה של סיבות, שלדעתי חלקה תרוצים. הם שכרו אולם קטן מלכתחילה. הבנתי את הרמז ולא התקשרתי פעם נוספת.

למעלה