מבקש רעיונות לסידור הריהוט בסלון

molho

New member
מבקש רעיונות לסידור הריהוט בסלון

מצורפת תוכנית של סלון הפנטהאוז שקניתי מדובר בדירה יד שניה בנתונים שישנם 1 קיר מראה שלם (מה הרעיון ??) למישהו יש רעיון מה עושים עם המראה הזאת ? 2 יש אח כפי שצוין בתוכנית 3 בנוי אקוואריום כחלק אינטגראלי של הקיר כפי שצוין בתוכנית רעיונות - ציורים מחשבות יתקבלו בברכה בתודה זקי

melodynoa

New member
בטח!!!

קודם כל, התכנית ממש, אבל ממש לא ברורה! תנסה לסרוק אותה שוב, ולהכניס קובץ יותר גדול. איפה הכניסה בכלל? בקשר למראה על קיר שלם: לפני שראיתי את המפה, חשבתי שאתה יכול להשתמש בו כדי להגדיל את הבית או לעזור להאיר את הבית, אם הוא מול החלון, אבל אחרי שראיתי את התכנית, וראיתי שהוא דווקא על הקיר הקצר, דהיינו, מכפיל את הצד הארוך של החדר, ולא את הקצר, התחרטתי. לדעתי את צריך לשים שם מזנון יפה מעץ ליופי ולאחסון, בערך בגובה 140 ס"מ, שיסתיר לפחות חצי מהמראה, ועליו לשים דברים שיפה אם הם יוכפלו, כמו שני פמוטים (לטעמך, יש גם פמוטים מודרניים), אפילו לא מקבילים למראה, ואז הם יוצרים רביעייה,וכו'. את החלק שמתחת לאקווריום הייתי משאירה ריק, כדי שיוכלו להתקרב ולהסתכל. ביקשת לרהט. איזה ריהוט בדיוק? תפרט את כל הפריטים שאתה מעוניין להכניס לדירה. ואם אתה מעוניין לרכוש חדש לגמרי, או תוספות, או מוכן להפטר מפריט או פריטים שכבר יש לך. נ.ב אפשר לעבור לגור אצלך?

molho

New member
תודה נועה

ההצעה שלך "לעבור לגור אצלי" גרמה למיני מלחמת העולם בביתינו. אשתי שתחיה אהבה יותר את ההצעה המקצועית שלך ביחס לסידור הסלון והרבה פחות את הרעיון השני טוב שסדם נתפס היום והדרמה הזאת דחקה את הבעיה האישית שלנו לקרן זווית (אני בטוח שיופיע יום שיוציאו גם את השלד הזה מהארון ) ולעניינינו - מצורף תרשים שלם של הפנטהאוז (המרפסות מסביב הוצאו מחוסר מקום ) הסלון פונה לכוון דרום מערב בתודה זקי

melodynoa

New member
מצטערת על המהומה שזה גרם

אולי זה הזמן לבחון את טיב הקשר. אבל זה לא פורום זוגיות, וסתם צחקתי, יש לי חבר ואני גרה איתו. ניסיתי להגיד שהבית נראה מהמם. לא ענית לי על הפרטים ששאלתי.

molho

New member
נועה שלום

אני רופא נשים במקצועי (זאת אמת לאמיתה למרות שזה נראה מפוברק ) כל היתר הוא ברוח בדוחה - הקשר הזוגי שלנו שורד כבר כ25 שנים ולרעיה אנחנו קונים יחד בית חדש ביחס לפרטים החסרים הוספתי סריקה חדשה של כל הבית למעט מרפסות - תגדילי ותראי שכתבתי אפילו את מיקום הכניסה השאלה ביחס לסידור הסלון הייתה שאלה כללית - ציפיתי שמישהו שמבין יתייחס למראה שמסומן בשרטוט ואיך למצב רהיטים בנתונים שיש לסלון הזה אח אקווריום בשלב שני אחליט עם הרהיטים שיש לי כרגע מסתדרים עם ההצעה או יש מקום לקנות ריהוט חדש בתודה זקי
נ.ב עם תשאלי משהו בגניקולוגיה אני מבטיח לא לבקש שירטוט מפורט יותר ובעיקר לא לבקש לסמן את הכניסה .......

melodynoa

New member
איך אני יכולה לעזור לך למקם רהיטים

אם אני לא יודעת איזה רהיטים יש לך? ספות? 3 2 1? שולחן סלון? ריבועי, מלבני? אליפטי? חוץ מזה, אני לא מקצועית.

yupy9

New member
אז כך

מראות?! ממש לא ברור... הייתי מורידה אותן במיידי. לא ברור למה הן, ולמרות שאין שום מידה ברורה אחת להאחז בה, כן בהערכה גסה אני רואה שמדובר על סלון "לא קטן"... ולכן- המראות מגדילות אותו עוד יותר, כך שאין בו שום תחושת אינטימיות ובנוסף לדעתי יוצרות "חוסר שקט", כאילו אתה אף פעם לא יודע מי עוד נמצא בסלון שלך יחד איתך. אבל זו דעתי האישית והפרנואידית כמובן...
בנוסף ולא קשור לשאלתך, בהנחה שהיכן שכתבתי "חדר הורים", זה אכן כך- אני ממליצה לך להרים איזה קיר גבס (אצלי זה מופיע כסימון אדום), על מנת שמי שעומד בכניסה לבית (כגון המתרים לאגודה למחמה בסרטן) לא יראה בדיוק את אישתך שזה עכשיו יצאה מהמקלחת עם תחתונים (ולא משנה כמה יפה אתם חיים ביחד כבר 25 שנה...
) ואז, כבר הייתי מנצלת את הפינה הזאת שנוצרה כדי לשים איזה רהיט יפה שפונה כלפי הכניסה לבית (סימון כחול) וליצור איזו הגדרה של מבואה... ו... תתחדשו!

למעלה