מבקש שוב את עזרתכם בנושא ההזמנה...

מבקש שוב את עזרתכם בנושא ההזמנה...

היי, ביקשתי מכם לא מזמן קצת עזרה בקשר להזמנת מוצר שאני מתכוון לירכוש דרך האינטרנט... היה שם משהו שלא ממש היה לי ברור בקשר לאיך החבילה מגיעה אלי הביתה, ביקשתי הבהרה מנציג החברה ומיד אצרף את תשובתו שאותה לא לגמרי הבנתי... האם החבילה מגיעה אלי עם שליח עד הבית? או האם היא תמתין לי כמו כל חבילה רגילה בסניף הדואר הקרוב לביתי? הנה השאלה שלי והתשובה שקיבלתי, אני אתן גם בתחתית ההודעה קישור לדף ההזמנה של המוצר אולי תמצאו שם את האינפורמציה שהוא מדבר עליה בתשובה שלו כי אני לא מצאתי שם כלום... תודה מראש לעוזרים, והנה זה -
> Hi Nathen,. > > I have one last question, in your site you wrote - > > "We do not ship to PO Boxes" What it means is that we do not ship to post office box addresses. But we just recently changed that policy and have not updated the shipping page yet, but we have updated the information in our shopping cart.​
קישור לדף הזמנת המוצר למי שיש כוח להציץ שם... תודה!

nutmeg

New member
אם הבנתי נכון

אתה שאלת למה הכוונה we do not ship to POBoxes? והם ענו לך שאמנם בעבר המדיניות שלהם היתה לא לשלוח לכתובת תא-דואר, אבל הם שינו את מדיניותם ועדיין לא עידכנו באתר עצמו, אבל כן עידכנו חלק של "בסל הקניות". מהשאלה שלך אי אפשר להבין שאתה שואל "איך תגיע החבילה: אלי הביתה או לסניף הדואר" הם הבינו שאתה שואל לגבי כתובת תא דואר, הווה אומר מספר תא-דואר בבעלותך שממוקם בסניף מסויים (מר כפל-לשון, ת.ד. 1234 ת"א מיקוד 5667). אולי חשבת ש-POBox הוא תיבת הדואר הפרטית שלך? בכל מקרה לא כך הוא. כתובת תא דואר היא לסניף מסויים, כתובת תיבת הדואר היא ככתובת מגוריך. בכל מקרה - זה ממש לא משנה. אם רשמת בהזמנה כתובת מגורים, החבילה תגיע לסניף הדואר הקרוב לביתך ושם יחליטו אם להביא לך את החבילה עם הדוור או לשלוח לך פתק לבוא לקחת חבילה - תלוי בגודל החבילה. משלוחים שמגיעים מחו"ל עד פתח הבית (FedEx, UPS, DHL) עולים הון ולא סביר שכך הזמנת.

תודה רבה רבה רבה ../images/Emo13.gif

באמת תודה על העזרה!
אחלה!

למעלה