מבקש תשובות דחוף !!!

dmor_il

New member
מבקש תשובות דחוף !!!

שלום לכולם, מה שלומכם? יש לי שתי שאלות: 1. אני רוצה ללכת לקורס הכנה לצה``ל באזור צפון ת``א-קרי הספורטק או פארק הירקון. במידה ולמישהו ממכם יש מושג על קורס כזה, אנא תנו לי פרטים: שמות, טלפונים וכ``ו. 2. האם אתה מכירים את תופעת המתיחה ברצועת הברך שנקראת ``אוסגוד שלטר`` ואם כן, האם ידוע לכם כמה פרופיל היא מורידה ??? בתודה מראש, דניאל

גבעתי

New member
סבלתי קשות

אני עונה על השאלה השניה. גם לי היה אוסגוד שלטר וזה זין. אצלי זה היה רציני ביותר ועברתי גם ניתוח בלישכת גיוס נתנו לי פרופיל 72 אבל עירערתי ועכשיו יש לי פרופיל 97. דרך אגב זה קרא לי בזמן טיול שנתי במכתש רמון על הר ארדון כמעט שברתי את הברך. היה לי פטור במשך 13 חודש מכל פעילות ספורט. עכשיו ברוך השם הכל טוב אבל לא קודם.

מעין .א.

New member
לדניאל!

בקשר לשאלה הראשונה על קורס הכנה לצבא: אני מתאמנת בקורס הכנה לצבא ``עמית לכושר`` בצוות בחיפה אבל יש צוותים בכל הארץ כל הצוות התל-אביבי שמתאמן בפארק הירקון! אני ממליצה על הקורס בחום, והוא גם מכין את חבריו הכי טוב שאפשר (כולל מסעות, סדרות שטח, ימי סימולציה, מיפגשים עם לוחמים וכו...) אז אם אתה רוצה מס` טלפון של המאמן ועוד פרטים, אתה מוזמן לכתוב לי לאי- מייל: [email protected] מעין.

amir18

New member
טוב... מעין... נפגשנו נכון?

הייתי באותו קורס.... לוקחים מלא כסף... אבל שמע שווה. קורס טוב.. זה הכל

dmor_il

New member
חבר`ה יקרים :)

תודה רבה על התשובות! אבל, השאלה הגדולה-כמה עולה? :) כמה שיעורים בשבוע-כמה זמן הם? ומתי אתם חושבים שכדאי להתחיל? אני עכשיו בן 17.4, אחרי החופש הגדול עולה ל-יב`. תודה שוב, דניאל.

amir18

New member
שכחתי כמה עולה:(

תתחיל עכשיו.. זה 2 אימונים בשבוע ואז לקראת הגיבושים זה 3. והם כנראה יבואו לביה``ס שלכם... במהלך השנה הבאה. אז תיצור איתם קשר. זה עולה דיי הרבה... הורג אותי ששכחתי כמה:( נדמה לי 150 לחודש.. ממש לא זוכר:) אתה רואה מה קורה בסוף י``ב.

מעין .א.

New member
לאמיר!

לא נראה לי שנפגשנו, אבל אולי! מאיזה צוות אתה? איך קוראים לך (אמיר במקרה?!)? לאן אתה מתגייס ומתי? תכתוב לי! מעין.

amir18

New member
אני חושב שנפגשנו... אבל לא עקרוני.

קיצר הייתי בצוות הקריות. והשם שלי מסווג בגלל ענייני בט``ש. מתגייס בנובמבר מתישהו.

amir18

New member
אני חושב שנפגשנו... אבל לא עקרוני.

קיצר הייתי בצוות הקריות. והשם שלי מסווג בגלל ענייני בט``ש. מתגייס בנובמבר מתישהו.

למעלה