מברוק על הפורום החדש

חן חן לך

New member
מברוק על הפורום החדש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

טוב יש כל כך הרבה מה לכתוב,ובעיקר תלונות איפה נתחיל.. לא יתכן שהרשויות עדיין לא לוקחות על עצמן את האחריות לכך,שיש ילדים בעכו,שחשופים לגמרי(בלי כמעט התערבות של המשטרה
) לנגע הסמים... אולי מישהו יתעורר סוף סוף,וישים קץ לתופעה המזעזעת,של נרקומנים מסטולים,מסתובבים בעיר מתנדנדים,מסריחים,נטפלים כדי לקבל שקל או שניים. לצערי,או לשמחתי,אני עשיתי את הצעד הגדול,לברוח מכאן.. עוד דבר חמור בעכו,שלא לדבר על כל המדינה.. דמי חסות
למה לעזעזאל..המשטרה לא מטפלת בזה
למה המשטרה לא מטפלת בבני דודינו,שכמעט בכל לילה,מזניקים לאויר,זיקוקים,נפצים,שמבהילים לא רק אותי..עוד בזמנים רגישים כמו היום. המשטרה חייבת לשים לזה סוף..
לא נלאה אתכם בדברים נוספים.. שיהיה לכולנו יום טוב,ולילה טוב,והמשך שבוע מוצלח .. בלי אדמה רועדת

Yuval Y

New member
ברוכה הבאה, קודם כל ../images/Emo140.gif

אני מסכים איתך, המצב ברשויות לאחרונה נראה ממש מוזר. כולל השביתה וכיבוי האורות. אני גם חושב מדי פעם לעזוב את עכו, לעבור למקומות אחרים... ובנתיים אני רוצה לראות, מה אפשר לשנות. לא נראה לי שאנחנו סתם נשב ונוציא קיטור, ו"האחרון - שיכבה את האור". אני מאמין שאפשר לעניין אנשים, להביא גם אישים מהרשויות וכדומה. נראה לי שזה אחד היתרונות של פורום איזורי

חן חן לך

New member
../images/Emo4.gif אני מסופקת אם אכפת לאנשי ציבור

אין ביטחון בעירייה העירייה היתה ותמיד תהיה מושחתת, כמה מדברים לפני בחירות,כמה הבטחות,כמה בכלל אפשר לשקר????? אתה בתור הורה,נותן לילדך את האמת בפנים,ומלמד אותו שלשקר זה לא חינוכי, ואז אתה בא ואומר בסלון ביתך,על המצב המזוויע של הרשיות,והילד שומע, ושואל למה הם משקרים??? מה תענה?? מה תאמר?? איך תגיב?? אני מציבה בפניך יובל,אתגר. אנא,פנה לראש העיר,ותזמין אותו להתייצב לימין הציבור השפוי,והאחרון שנשאר לעיר הזו.. שיבוא ויענה לשאלותינו.. שיתן פתרונות לבעיות הקשות מנשוא,שאמנם לו הוא הגורם,אבל הוא הכתובת העכשוית.. כולי תקווה שאכן תצליח במשימה.. עלה והצלח..

Yuval Y

New member
קראתי את מה שרשמת,

נשמע שאת רגע לפני פנייה לעיתונות וכדומה, לפי סגנון הכתיבה שלך... חבל גם שאין תגובות נוספות, זה מעבר לדיאלוג בינינו הרי
נראה לי שאכן כדאי לפנות לרשויות, לעניין אותם בפורום, או לפנות גם למרכזים שאחראים על איזור הגליל המערבי. אשתדל לפנות, את גם מוזמנת. סך הכל, חבל להרים ידיים ורק לרשום.

למעלה