מברוק על הפורום>>>הצעות עבודה???

eyal-m

New member
מברוק על הפורום>>>הצעות עבודה???

אני בן 17 מהקריות מחפש עבודה גם למלצרות למרות שאין לי שום ניסיון אבל אני יכול להתלמד... אם יש הצעות או משהו רישמו לי פה בשירשור וקשה או במסר אישי אליי תודה מראש איל.

get well

New member
../images/Emo50.gif מחזיקה לך אצבעות..ו..

אני ממליצה לך פשוט לקום ולהתחיל לחפש..תעבור בכל המסעדות שאתה מכיר ותשאל אם הם צריכים עובדים!!!

eyal-m

New member
../images/Emo51.gifעשיתי את זה מלא פעמים

והם לא מקבלים ותמיד יש 3 סיבות: 1>בגגל הגיל שלי 17 2>בגלל שאין לי ניסיון [אני צריך להתחיל למלצר בשביל שיהיה לי ניסיון] 3>הם מחפשים רק אנשים אחרי צבא מה לעשות זה כזה מתיש כל מי שעובד במלצרות או כל עבודה של אוכל יש לו פרוטקציה אוףףף מה לעשות לי אין אולי יש פה איזה בעל עסק מהקריות או האיזור שמוכן ללכת לקראתי.........?

get well

New member
אני בטוחה שהפורום יתחיל לקבל

תעוצה יפרסמו פה בלוח כמה וכמה מודעות של דרושים פשוט צריך קצת סבלנות...זה מבאס אני יודעת..ניסית במודעות הדרושים? יש בקישורים...

eyal-m

New member
כן, ניסיתי גם שם, אין כלום לבני 17

זה כזה עושה מצברוח down לא יודע מה לעשות כבר בכל אופן אני באמת מקווה שיתחילו לפרסם פה..... עכשיו חופש גדול- לא צריכים אותנו...??? לכל עבודה

eyal-m

New member
וחוץ מזה למה שבעלי עסקים יבואו ויפר

ויפרסמו פה הודעות נגיד שהם צריכים מלצרים לאזור שאני גר בו - חיפה מאיפה הם יידעו שיש כזה פורום בכלל......... זה כזה מעצבן!!!אוףףףףף אני הולך להתאבד סססססססתתתתם תרגעו

למעלה