החתן שלי שלח לי קישור עם שאלה לדעתי על המוצר. לא מכירה, לא שמעתי, אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לענות על כך.
תודה ושבוע טוב.מברשת לחתולים
תודה ושבוע טוב.מברשת לחתולים
מברשת - יוק!
מוזר... אצלי זה דווקא עובד.מברשת - יוק!
בקישור הנ"ל אני מקבל דף של "סרטונים פופולריים בפייסבוק"
באף אחד מהם אין אפיל רמז למברשת
אההה.. ניסיתי את הקישור שרשמת וקיבלתי הזמנה לפתוח חשבון בפייסבוק.מוזר... אצלי זה דווקא עובד.
כאשר ניסיתי להעתיק את הקישור לכאן התקבל משהו עוד יותר מוזר. ננסה שוב:
www.facebook.com/Unismart-100531919213978/videos/522103332866337/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C
כן, זה עובד.
ה-HTTP אשם בכל.
כן, כאן:אההה.. ניסיתי את הקישור שרשמת וקיבלתי הזמנה לפתוח חשבון בפייסבוק.
טוב, הייתי שם פעם, החשבון נפרץ, יצאתי ואין לי שום כוונה לחזור. בטח שלא בעקבות פתיון, אני לא דג.
בעיקרון, אני מדלג על אתרים, שמתנים את המידע שלהם, בהסכמה לקבל את הרוגלות/קוקי'ס שלהם.
באתרים נבחרים - בודדים - אני מבטל את ה-Adblock בדף מסוים ואח"כ, לפני סגירתו, מבטל את ההרשאה.
אם יש למברשת הזאת שם מסחרי, או לפחות שם של יצרן - אשמח לדעת.
המשך
בקישור הנ"ל מופיעה המילה Unismart.
הלכתי לחפש אותה באינטרנט ומצאתי שהיא בעצם שם של סוחר מתנות ופיצ'פקעס.
פתחתי את הלשונית "חיות מחמד" ומצאתי שם אוסף של ציוד כתק"ל לטיפולי מוסך לחתול/כלב.
האם מישהו/י יכול/ה לאמר, אם ה-מברשת המדוברת נמצאת שם?
חיות מחמד
www.unismart.co.il
יופי! נהדר!! תודות!!!
הייתי מת שהחתולים שלי יסכימו שיצחצחו להם שיניים...גם אצלי נובי לא אוהבת סרוק. אבל מצאתי שיטה (במברשת רגילה עם כיסוי על הקוצים שלא תשרט). פעם ביום היא מקבלת כפינוק מעט שימורים. ואז היא מרשה הכל. לסרק ברגליים, בבטן, בזנב, בטוסיק, בכל מקום. בסיום המנה, כשאני מחזיקה אותה מצד הבטן שלא תברח, אני מעלה אותה על השיש, שוטפת לה את הפה מבחוץ, מסרקת עם מסרק צפוף את הראש והצוואר, בודקת לה אוזניים ומצחצחת לה שיניים, כשכל הזמן היא על השיש מחובקת. בסיום היא מקבלת כמה חטיפים.
נובי זאת חתולה לא קלה, לא מרשה שנעשה לה כמעט כלום. גם לא מוכנה לשבת עלינו.
המברשת שבקישור היא לנוחות הבעלים בהוצאת השיער עליה. כאמור, החתן שלי ביקש לדעת, לא בטוח שבכלל אקנה.
ולסיום, נובי בת השנתיים וחצי מתפננת לה על המקפיא...
דווקא נשמעת חתולה מאוד קלהגם אצלי נובי לא אוהבת סרוק. אבל מצאתי שיטה (במברשת רגילה עם כיסוי על הקוצים שלא תשרט). פעם ביום היא מקבלת כפינוק מעט שימורים. ואז היא מרשה הכל. לסרק ברגליים, בבטן, בזנב, בטוסיק, בכל מקום. בסיום המנה, כשאני מחזיקה אותה מצד הבטן שלא תברח, אני מעלה אותה על השיש, שוטפת לה את הפה מבחוץ, מסרקת עם מסרק צפוף את הראש והצוואר, בודקת לה אוזניים ומצחצחת לה שיניים, כשכל הזמן היא על השיש מחובקת. בסיום היא מקבלת כמה חטיפים.
נובי זאת חתולה לא קלה, לא מרשה שנעשה לה כמעט כלום. גם לא מוכנה לשבת עלינו.
המברשת שבקישור היא לנוחות הבעלים בהוצאת השיער עליה. כאמור, החתן שלי ביקש לדעת, לא בטוח שבכלל אקנה.
ולסיום, נובי בת השנתיים וחצי מתפננת לה על המקפיא...
ראיתי ביוטיוב, תודה על הקישור. נראית מברשת חביבה לחתולים פלאפיים עם פרווה תפוחה, כמו בסרטון. אצלי יש ארבעה עם פרווה צמודה, מברשת כזאת פחות יעילה. זה מגרד אותם אבל לא אוסף הרבה שערות. אחד מהחברה שלי עם IBD וחייב הברשה יומיומית כי המעיים שלו לא מתמודדים עם שערות והוא מקיא. עבורו רכשתי פרמינייטור וזה מאוד יעיל. הצלחתי להרגיל עוד שניים לסירוק, נשאר אחד שלא רוצה... "לא רוצה לא צריך"הלוואי והיית צודקת. נובי ממש לא קלה, וכשהיא לא רוצה משהו, ויש הרבה משהואים, אי אפשר לעשות כלום נגד רצונה.
אבל. נובי היא חתולה סופר חכמה, והיא למדה שכדאי לה להרשות את הטיפולים בה, כי היא כל כך אוהבת את השימורים, שמוכנה לסבול כדי לקבל אותם.
לסרק אותה לא בזמן האוכל, לשים לה אמפולה, לתת לה תרופה, ואפילו סתם להרים אותה ליותר מכמה שניות, נראה אותך מצליחה...
מצאתי את המברשת המדוברת ביוטיוב.
המברשת
או! עכשו אני מבין על מה יצאה השמחה. מברשת שלא זקוקה למסרק, כדי להתנקות.------------ המברשת ------------
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.