מברשת שינים חשמלית

מצב
הנושא נעול.

some117

New member
מברשת שינים חשמלית

מברשת שינים חשמלית

הייתי אצל שיננית שטענה שמתחילה לי נסיגת חניכיים, היא המליצה על מברשת שיניים חשמלית.
מברור קצר, ראיתי שהמחירים ממש יקרים אז שאלתי היא האם רכישה כזאת היא כדאית? מה ההבדל בין מברשת חשמלית לבין מברשת רגילה?
כמה עולים ראשים למברשת ואיפה ניתן לרכוש אותם?
האם היא נשטפת ללא כל בעיה וכל הגוף במים?
והכי חשוב, האם שימוש במברשת חשמלית פותרת את הבעיה של נסיגת חניכיים, או שלפחות מסייעת בהתפשטות של הנסיגה?
היא טוענת שזה מתחיל אצלי נקודתית, אך הלחיצה אותי כאשר אמרה שהשיניים יכולות ליפול.
אני בן 30. שיניים בריאות לחלוטין, ללא חורים או סתימות ואחרי טיפול אורתודנטי

tultul15

New member
לי אישית זה לא עזר

מברשת שינים חשמלית

הייתי אצל שיננית שטענה שמתחילה לי נסיגת חניכיים, היא המליצה על מברשת שיניים חשמלית.
מברור קצר, ראיתי שהמחירים ממש יקרים אז שאלתי היא האם רכישה כזאת היא כדאית? מה ההבדל בין מברשת חשמלית לבין מברשת רגילה?
והכי חשוב, האם שימוש במברשת חשמלית פותרת את הבעיה של נסיגת חניכיים, או שלפחות מסייעת בהתפשטות של הנסיגה?
היא טוענת שזה מתחיל אצלי נקודתית, אך הלחיצה אותי כאשר אמרה שהשיניים יכולות ליפול.
לי אישית זה לא עזר
אני השתמשתי במברשת שיניים וזה עשה לי רק נזק
דלקת ממש גדולה עד שהלכתי לדוקטור ג'רי התותח
שטיפל בבעיה..אז לא ממליץ אם תרצה לקרוא עוד על דלקות אין כיתוב רשמי שחשמלית עושה את זה, אבל הרבה מידע על דלקות

יום טוב

מברשת חשמלית או ידנית?

מברשת שינים חשמלית

מברשת חשמלית או ידנית?
ע"פ מחקרים בלתי תלויים ועפ הקונצנזוס של הפדרציה האירופאית לרפואת חניכיים
יש יתרון למברשת חשמלית בשיטת טכנולוגית תלת מימד על פני מברשות ידניות או מברשות חשמליות אחרות.
המברשת הזו מסירה פי 2 יותר פלאק וגם יש לדגמים המתקדמים מד לחץ כדי לתרום לצחצוח עדין יותר ומד זמן שעוזר למתרפא לצחצח מספיק זמן

מצב
הנושא נעול.
למעלה