מב קורה לבחורה

מב קורה לבחורה

נפרדתי מחברה שלי לפני שבועיים דיברתי עם חברה שלה לפני כמה ימים והיא אמרה לי שחברה שלי בוכה מנשקת את התמונה שלי וחושבת שאני כבר לא אוהב אותה ויום אחר כך אני בא לקחת את הדברים שלי והיא מתייחסת אלי בצורה קרה מתייחסת אלי כמו אל זר אני לא יודע מה לעשות לא רציתי שזה ייגמר ככה רציתי שזה ייגמר יפה ואמרתי לה גם שאני לא שונא אותה חס וחלילה או משהו כזה ואם היא תצטרך עזרה מתישהו אני שם בשבילה

Cobe Anan

New member
היא חוסמת אותך, זאת הדרך היחידה.

אם היא תמשיך לאהוב אותך, היא לא תפסיק לסבול. היא פשוט חוסמת אותך, משכנעת את עצמה שהיא לא אוהבת אותך, שהיא לא צריכה אותך. אולי אפילו יותר- היא מנסה להראות *לך* שהיא לא צריכה אותך. או שזה בשביל לשחרר את עצמה, או שזה כדי להחזיר אותך, קשה לדעת, אבל בכל מקרה, לא נראה לי שהקרירות משקפת את מה שהיא באמת מרגישה כלפיך.. אולי עדיף שתתרחק ממנה בזמן הקרוב, תן לה לעבור את כל השלבים של הפרידה בעצמה, ואחרי שהיא תתגבר- אז תוכל לחזור לדבר איתה, להסביר את עצמך, לומר לה שאתה עדיין אוהב אותה, אבל לא מסוגל להיות איתה.. יהיה בסדר, אחי!

אחי אני יגיד לך משהו

אני כששמעתי את הדברים האלה עלייה לא האמנתי כי בשנה וחצי האחרונות היא לא היתה חמה אלי היא היתה קצת קרירה ואז כשהיינו בהפסקה יצאנו פעם אחת והתנשקנו כמו שלא התנשקנו בכל התקופה שהיינו יחד ואתה יודע אני רוצה להאמין שהיא שינתה את דעתה אבל אני יודע שגם אם כן זה לא יחזור להיות אותו דבר

למעלה