מג´דרה
את המג´דרה הזאת אכלתי במסעדה מזרחית. ביקשתי מיד מהטבח ללמד אותי. הוא הזמין אותי להכין יחד איתו. אז הכנו מג´דרה בשבוע שעבר. מצא-חן בעיני הטעם של הקימון. המצרכים: כוס אורז 3/4 כוס עדשים שחורים קטנים מושרים במים ואב´ אפיה עד שמתרככים. בצל קצוץ דק טבעות בצל + קמח + פפריקה מתוקה 1/2 מלח 1/2 פלפל לבן 1/2 כפית אב´ מרק 1/4 כפית קינמון ההכנה: לטגן בשמן את הבצל המעורב בקמח ופפריקה. מתקבל בצל קריספי.. מפזרים על המנה המוכנה. לטגן את הבצל הקצוץ עד שמזהיב, להוסיף אורז ולטגן עד שהאורז מלבין. להוסיף מים רותחים וכשרותח להנמיך מעט את האש. כשהאורז גדל בעוד חצי מנפחו, להוסיף את העדשים, לערבב היטב ולהוסיף את התבלינים. לאחר שרותח לכסות את הסיר לעוד 7 דקות. לכבות ולא להוריד את המכסה. מומלץ....בתאבון
את המג´דרה הזאת אכלתי במסעדה מזרחית. ביקשתי מיד מהטבח ללמד אותי. הוא הזמין אותי להכין יחד איתו. אז הכנו מג´דרה בשבוע שעבר. מצא-חן בעיני הטעם של הקימון. המצרכים: כוס אורז 3/4 כוס עדשים שחורים קטנים מושרים במים ואב´ אפיה עד שמתרככים. בצל קצוץ דק טבעות בצל + קמח + פפריקה מתוקה 1/2 מלח 1/2 פלפל לבן 1/2 כפית אב´ מרק 1/4 כפית קינמון ההכנה: לטגן בשמן את הבצל המעורב בקמח ופפריקה. מתקבל בצל קריספי.. מפזרים על המנה המוכנה. לטגן את הבצל הקצוץ עד שמזהיב, להוסיף אורז ולטגן עד שהאורז מלבין. להוסיף מים רותחים וכשרותח להנמיך מעט את האש. כשהאורז גדל בעוד חצי מנפחו, להוסיף את העדשים, לערבב היטב ולהוסיף את התבלינים. לאחר שרותח לכסות את הסיר לעוד 7 דקות. לכבות ולא להוריד את המכסה. מומלץ....בתאבון