מגבונים לחים

מגבונים לחים

זה הפך לחלק בלתי נפרד מחיי העולם התחתון של כולנו (לא רק של התינוקות). אחרי שהייתי נעולה על אלו של האגיס (באמת טובים) עברתי לפשוטים ולזולים יותר של לייף (טובים ובמחיר שפוי מאוד ). מה אתכם?

כן, זה בערך מה שיוצא בתחשיב של המארזים

כ- חמישה ש"ח לחבילה. גם אני הולכת על הסכום הזה (משתדלת לפחות, כי לא תמיד יש את המבצעים האלו על המארזים).

פנומן 72

New member
מצד שני - יש את אלה מהשוק

למשל בשוק רמלה לוד גם מוכרים ב-5 ₪ אבל יכולת המיקוח שם היא בפוטנציה. פעם כבר זכיתי לקנות ב-4 ₪ אחרי מיקוח קצר.

יא ווארדיקה, מאיפה הבאת את זה עכשיו?

וואלה אין לי שמץ... שווה בדיקה ! הלווו דוריל'ה- מה את אומרת בנדון ?????????? 80 או לא 80, זאת השאלה...

noa555555

New member
פנומן, אל תדאג,

אני בטוחה שהחבילה שלך בסדר גמור
(הייתי חייבת , לא עמדתי בפיתוי.סורי והתנצלות מכולם, יותר מדי חבילה פה חחחחחחחחחחח).

פנומן 72

New member
החבילה שלי שוקלת הרבה יותר מ-80 דף ...

אפרופו הנחתה (אם היתה פה הרמה) ...

noa555555

New member
נותר לי, אם כך , לסיים

בהנחתה נוספת
מאמאמיה. (אחלה סרט אגב, באמת, רוצה קישור לצפייה ישירה? כמה נראה מטומטם בהתחלה ככה מצחיק ) רק תספר לי , כמה שוקלת חבילת 80 דף?

פנומן 72

New member
תודה על הקישור ו...

אין לי מושג כמה זה שוקל. אני יודע למשל שחבילה של ניירות צילום סטנדרטי נקרא 80 ג'. 80 ג' על שום מה ? על שום שמטר רבוע של נייר שוקל 80 ג' - שזה בחישוב מהיר יוצא 5 ג' לדף נייר שזה 2.5 קילו לחבילת דפים שאת קונה ב-20 שקלים באופיס דיפו, לאמור כל דף עולה לך 4 אג'.

noa555555

New member
מכיוון שנכנסת לרצינות על

אגיד לך ששמעתי בעבר שנייר שוקל הכי הרבה פר נפחו. הווה אומר: אם תארוז מזוודה של בגדים ולידה תארוז אותה מזוודה עם ספרים או נייר אחר מלא מלא זו עם הספרים תהיה כבדה לאין ערוך יותר , וכו. אני משערת שזה גם בגלל צפיפות האריזה האפשרית. אבל זה מענין של ממש. והמגבונים שוקלים אפילו יותר בגלל הנוזלים . אחלה דיון
מענין אותי אם אתה מודע לכך שאני אותה נועה שאתה מכיר גם בויי נט בכינוי אחר
פתאום הסתקרנתי והבנתי שזה לא מובן מאליו .

פנומן 72

New member
הגזמת

זו אותה נועה הקוראת הנאמנה ביותר של הבלוג שלי. איך אני יכול לשכוח קוראים נאמנים, הא ? הא ? אפרופו מזוודות, זה מזכיר לי ויכוח שהיה לי עם חבר שלי כשהיינו נערים. שאלתי אותו פעם חידה - מה כבד יותר - קילו ברזל או קילו נוצות ? הוא ענה לי בלהט שהברזל שוקל יותר. ולא עזרו לי כל ההסברים לומר לו שהוא טועה. רק אחרי איזה 40 דקות כולל התערבות של שכן מבוגר עשה רושם שהאסימון נפל בסוף...

noa555555

New member
חממי לנו ת'פנומן עכשיו, למה לא חחחחחח.

אחלה מינעלת זותי, אוהבת אקשנים. עכשיו פנו הולך לספור דפים.

אני מאוד אהבתי בזמנו את המגבונים של שילב

הם היו יקרים אז הייתי קונה את החבילות הקטנות לתיק חיתולים שלי

מגבונים

אני יודעת שאח שלי קונה באזור כנות קונים ישירות מהיצרן אבל יש לקחת בחשבון שאז אפשר לקנות רק בארגזים החסכון מורגש

זואי11

New member
לא סובלת את המגבונים של האגיס. אלו של לייף

עדיפים בעיניי. עכשיו במבצע : 2 ב-9 ש"ח. שווה.

כשהקטנה שלי הייתה עם חיתולים מאוד אהבתי

את המגבונים של דר' פישר ותמיד היינו מצליחים לקנות אותם במבצע. עכשיו אני משתמשת במגבונים לעיתים רחוקות, כך שבתיק יש לי תמיד חבילה קטנה של מגבוני דר' פישר (הורודה) או מגבונים לפנים ולידיים. לניקוי כללי בבית אני משתמשת במגבונים של "המותג" משיווק השקמה, והם עושים עבודה לא רעה בכלל.

למעלה