מגבות

davesh

New member
מגבות

שלום לכולם.
אני מתאמן בחדר כושר ובזמן האימון אני משתמש במגבת לניגוב זיעה מהפנים ומהמכשירים.
בזמן הריצה אני מזיע די הרבה, כך שהמגבת יוצאת ספוגה לחלוטין בסוף האימון.
אני מוצא את עצמי קונה מגבות חדשות כל חצי שנה לערך כי המגבות שלי בכל פעם נאכלות/נקרעות/מתבלות/מתפוררות.
כנראה שהזיעה לא עושה טוב למגבת בנוסף לעובדה שהמגבת שוכבות כמה ימים במכונה עד לכביסה מה שמקצר מאד את חיי המגבות.
לפעמים אני נופל על מגבות שמחזיקות קצת יותר זמן, ולפעמים תוך חודשיים הן נזרקות לפח.
מעבר לאורך חיים קצר יש גם את נושא הריח הלא נעים של הזיעה שנשאר במגבות ומועבר גם לשאר הכביסה.

היכן ניתן לקנות מגבות נעימות, סופגות זיעה (הרבה), לא יקרות מידי ושמחזיקות לאורך זמן? ומה אפשר לעשות לגבי הריח?

תודה מראש.

arye9

New member
אל תשאיר את המגבות במכונה או בארון

תתלה אותן עד הכביסה

צפנתי

New member
שלום לך

קנות מגבות טובות ואיכותיות (ובד"כ לא זולות) מרשת טובה ואחראית (למשל ורדינון) אני אישית פוציתי ע"י סניף רשת ורדינון בגלל מרקם של סדין שהפך מלא גולגלע'ך הרבה אחרי הקנייה, ולאחר שזרקתי את הקבלה. הוא לא נקרע או דהה חלילה, רק הגולגלע'ך הטרידו אותי, התעייצתי איתם והם מיד אמרו לי להביא אותו ולקבל פיצוי.

את המגבות יש לכבס לעיתים קרובות ולא לתת להן לשאת את החומציות הרבה של הפרשות עורנו זמן עד הכביסה.

למניעת ריחות כדאי לכבס ב-60-70 מעלות לפחות, טמפ' גבוהה משמידה הרבה מגורמי הריח (עובשים וחיידקים). (להוועץ עם החנות ולקרוא הוראות כביסה לפני ההחלטה על הטמפרטורה).

לפני הכביסה וגם אחרי, יש לייבש ולא לתת למגבת להיות לחה הרבה זמן.

בהצלחה ואימון ספורטיבי בריא ומהנה

davesh

New member
הבעיה עם המגבות של ורדינון וכיתן הוא

שבקצוות יש ריקמה או קישוט/הדפס שלא נעים על העור.
ומניסיון, גם מגבות של כיתן לא מחזיקות מעמד לאורך זמן.

צפנתי

New member
לדעתי יש (או היו) להם מגבות חלקות לגמרי.

רואים זאת גם באתר שלהם:

http://www.vardinonhome.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7
%95%D7%AA_%D7%A8%D7%97%D7%A6%D7%94

http://www.vardinon.co.il/category_level2.asp?category=061_100_132_

davesh

New member
הבעיה עם המגבות של כיתן וורדינון הוא

שבקצוות יש ריקמה או קישוט/הדפס שלא נעים על העור.
ומניסיון, גם מגבות של כיתן לא מחזיקות מעמד לאורך זמן.

למעלה