מגבות

• פותח הנושא nov97
  • פורסם בתאריך

nov97

New member
מגבות

יש לכם מושג מאיפה אני מביא את המגבות של סוגי האלכוהול (ולא הפשוטות של הייניקן וגולדסטאר) אלה המקוריות יותר...

יש כמה אפשרויות...

אפשר להתבחר עם המשווקים של חב' האלכוהול ומדי פעם לקבל מהם או שלקנות בעצמך... http://search.ebay.com/search/search.dll?MfcISAPICommand=GetResult&ht=1&shortcut=0&from=R41&query=bar+towel&category0= מכיר?

מרכזי המבקרים במפעלים השונים

באזור תעשייה בנתניה יש את טמפו ויש גם את מפעל קרלסברג באשקלון. מחירי מגבות נעים בין 4 שקל לזולות ביותר (קרלסברג, גולדסטאר) ועד 15 שקל למגבות עם ריקמות וכו'.

טמפו

זה מול איקאה בנתניה. מכביש 4 שמאלה בצומת דרור אם אתה בא מכיוון דרום. כל הזמן ישר עד שתגיע לאזור תעשייה שיהיה מימינך, יש שילוט. אם מכביש החוף אז במחלף פולג אתה עולה ולוקח ימינה. מפעל טמפו יהיה משמאל. לגבי המפעל באשקלון אין לי מושג. המידע שיש לי זה מחבר שהיה שם השבוע בסיור מקורס ברמנים והיה בחנות במרכז המבקרים. יש קרלסברג, ווינשטפן, לף, ייגר ועוד, זה מה שאני זוכר לפחות ממה שהוא אמר. המחירים מצחיקים. אפר כל סוף משמרת פשוט לזרוק את המגבת המלוכלכת

רוניM

New member
וואלה? בטמפו בנתניה יש חנות???

אני הייתי בסיור במבשלות בירה של טמפו בנתניה... ולא ראיתי שם שום חנות שכזו... מוזר... אבל אני אבדוק את העניין מקרוב שוב, נראה לי...

למעלה