מגביר טווח WIFI

ronlin2

New member
מגביר טווח WIFI

שלום :)
יש לי נקודת רשת במיקום מרוחק מהמחשב (בלית ברירה) ולצערי זה יוצר בעיות, אז אני רוצה לקנות מגדיל טווח או אנטנות נוספות - ורוצה להתייעץ באשר למה כדאי לקנות ועד כמה זה ישפיע.
רק לשם ההבהרה: נקודת הרשת היא סופרבוקס של 012 שממוקמת בסלון ואליה, בנוסף ל WIFI, מחובר גם מחשב אחד נייח מקומית. שני חדרים משם יש מחשב נייח נוסף שקשה לו לקלוט את הרשת במלואה.
מבחינת נקודות חשמל - יש אחת בצד השני של הסלון (כלומר, צמצום פער של חדר אחד) או כמובן בחדר בו נמצא המחשב הנייח השני.
האם כדאי לקנות משהו כזה? http://www.1pc.co.il/product-5269-נקודת_גישה_אלחוטית_TP_LINK_TL_WA850RE.aspx
שפשוט תוקעים בחשמל בצד השני של הסלון והוא מגביר את הטווח? או שכדאי משהו אחר? האם נקודת החשמל הזו תספיק או שכדאי אפילו למקם את זה בחדר עם המחשב?
תודה רבה רבה מראש!

cheif

Member
מנהל
נקודת גישה

נקודת גישה מהסוג שיש ב-LINK שלך יכולה לעזור אבל אני לא מחשיב זאת כפתרון איכותי. הטוב ביותר היא להשחיל כבל רשת בין הסלון לחדר.

ronlin2

New member
חיבור פיזי בלתי אפשרי כרגע

עד כמה מעצימה נקודת הגישה? כלומר... כרגע מתאפשר החיבור במרחק שני חדרים (רק לא במלוא העוצמה), אז נקודת הגישה אמורה לאפשר אותו במיטבו, לא?

A

adorah

Guest
אם המרחק שלך מעל 10 מטר שווה לשקול מגדיל טווח עם אנטנו

גם לTP LINK יש מגדיל טווח כזה והוא עדיף עם המגבר המינימלי ששאלת עליו (לאדימקס יש מגבר דומה, מוצלח יותר לטעמי). אם מדובר במרחק של עשרות מטרים יש לאדימקס מגדיל טווח עם שתי אנטנות 9DB. השתמשנו בו לחיבור חיצוני (בתוך קופסת זיווד אטומה) והוא עובד מצויין (רגיש מעט לקפיצות מתח)

למעלה