מגבלה בתנועה בבוהן ובשורש כף היד בעקבות תאונה

דבש27

New member

עברתי תאונה ויש לי כאבים ומגבלה בתנועה בשורש כף יד שמאל ובבוהן. (מזיז את כף היד ואת הבוהן אך בטווח מאוד קצר ובקושי) האם זה מהווה נכות ? ואם כן כמה ? יש לציין שבצילומים לא נראו סימנים לשבר או סימנים קלינים אחרים. תוך כמה זמן מספיק לתבוע מרגע התאונה בשבי ל פיצויים עבור הנכות וכאב וסבל ? לאיזה מומחה כדאי ללכת ?

שלום רב, לא ציינת כתוצאה מאיזה תאונה יש מגבלה כי זה משנה לגבי איזה מומחה לגשת. בד"כ כשיש מגבלה יש נכות, אבל זה מאוד כללי לקבוע דבר כזה, צריך לבדוק אותך ולראות את המסמכים כולם. אפשר לתבוע מההתחלה, אבל מקובל להניח שתוך שנה ממועד התאונה הנזק הוא סופי, אם כי גם לזה יש חריגים, ותלוי בנתונים הספציפיים של כל מקרה ומקרה. בברכה,

דבש27

New member
מדובר בתאונת דרכים

אם אחרי 3 חודשים אני מגיש תביעה לבית משפט וביהמ"ש ממנה מומחה מטעמו לקבוע את הזנק האם בפרק זמן כזה לא תיקבע נכות ? או במילים אחרות, האם 3 חודשים זה לא זמן מספיק בכדי לקבוע נכות בעקבות מגבלה בתנועה בבוהן ובשורש כף היד ?

מדובר בתאונת דרכים

שלום שוב, ככלל, באופן כללי מקובל לחכות שנה, למרות שיכול להיות שיהיו מקרים יוצאי דופן. אני חושבת שם עכשיו תפנה ליעוץ אצל עו"ד, עד להתגבשות התיק כמוכן לתביעה, גם ככה יעבור עוד זמן וזה יהיה יותר סביר לתבוע אח"כ בברכה.

למעלה