מגבלות חוקיות

מגבלות חוקיות

שלום לכולם. מזה זמן אני משתתף סמוי בפורום. אני לק"ש ואינני מודע עדיין לחומרת המצב. אני קורא שפתיים באופן טבעי (גיליתי את הבעיה כאשר דיברתי עם אנשים שמדברים חלש ולא מזיזים שפתיים). קראתי את ההמלצות להגיע ל"בקול" ואני מתכוון להגיע לשם בקרוב. והשאלה: האם בעקבות הוצאת תעודת חירש (אני מניח שזה השם גם ללק"ש) יש איזה מגבלות חוקיות? לדוגמא: עיוור לא יכול להחזיק רשיון נהיגה. האם לק"ש יכול (לא ישמע ציפצוף שנועד למנוע תאונה)?
מראש

0ne Man

New member
שלום דולפין חופשי ../images/Emo13.gif

ברוך בואך לפורום !
ארגון "בקול" מיועד בדיוק למיקרים כמוך, ואני באמת ממליץ לך להיעזר בארגון, על מנת לשפר את איכות חייך מבחינת כל מה שקשור לשמיעה! ובקשר לשאלתך:ארגון בקול לא מוציא "תעודת חירש". הכרטיס היחידי שתקבל מארגון בקול הוא כרטיס חבר בארגון. הוצאת הכרטיס אינה מביאה לשום מגבלות חוקיות! ארגון בקול הינו עמותת חברים, שמטרתו לעזור ללקויי שמיעה. אני רוצה גם להגיד לך, שאני מכיר הרבה חירשים, שיש להם חירשות מוחלטת, ובכל זאת יש להם רשיון נהיגה. משרד הרישוי אינו מונע מחירשים לנהוג. כל חירש רשאי לקבל רישיון נהיגה, לאחר שעבר ועדה רפואית. אז אל תחשוש, תמשיך להיות דולפין חופשי גם אם תהיה חבר בארגון בקול..

למעלה