באתרי המכירות כמו איביי אפשר למצוא מבחר גדול של מגברים דיגיטאליים (בד"כ קלאס D) קטנים וזולים. בארץ לא מצאתי.
לפני כחודשיים הגיע אלי המגבר שבתמונה המצורפת. רכשתי אותו כמגבר לאוזניות למחשב (כי לצערי שמיעתי מידרדרת).
רציתי לדעת אם הפצפון הזה באמת מסוגל להפעיל רמקולים. יש יציאות רמקולים. אז אתמול חיברתי לזוג רמקולים היקפיים קטנים והמגבר
הפעיל אותם ברמת קול טובה. הופתעתי לגמרי. לצערי לא יכולתי להבחין באיכות ההגברה כי אלו רמקולים קטנים שמיועדים לעבוד ב 5.1
ושנית כי אני כבר לא סומך על השמיעה שלי (בד"כ מאזין באוזניות).
מגברי סטראו לא דיגיטאלים עולים כמובן מכאן ועד הודעה חדשה.
עלתה בי מחשבה שאולי לא מוכרים כאן כי אין הרבה מה להרוויח?
אני מוסיף קישור למגבר אחר, שבחרתי סתם ככה להדגמה
לפני כחודשיים הגיע אלי המגבר שבתמונה המצורפת. רכשתי אותו כמגבר לאוזניות למחשב (כי לצערי שמיעתי מידרדרת).
רציתי לדעת אם הפצפון הזה באמת מסוגל להפעיל רמקולים. יש יציאות רמקולים. אז אתמול חיברתי לזוג רמקולים היקפיים קטנים והמגבר
הפעיל אותם ברמת קול טובה. הופתעתי לגמרי. לצערי לא יכולתי להבחין באיכות ההגברה כי אלו רמקולים קטנים שמיועדים לעבוד ב 5.1
ושנית כי אני כבר לא סומך על השמיעה שלי (בד"כ מאזין באוזניות).
מגברי סטראו לא דיגיטאלים עולים כמובן מכאן ועד הודעה חדשה.
עלתה בי מחשבה שאולי לא מוכרים כאן כי אין הרבה מה להרוויח?
אני מוסיף קישור למגבר אחר, שבחרתי סתם ככה להדגמה
1pcs HIFI Bluetooth 5.0 Digital Audio Amplifier Board 50W x 2 Stereo for AMP Amp | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for 1pcs HIFI Bluetooth 5.0 Digital Audio Amplifier Board 50W x 2 Stereo for AMP Amp at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
www.ebay.com