מגבר-מחשב

RONI999

New member
מגבר-מחשב

לא יודע אם זה המקום-אבל לא מצאתי מקום אחר... טוב אז ככה, יש לי מערכת מיני ומחשב, טוב אני איני משתמש בשום פונקציה של המערכת מלבד המגבר אני מחבר את המחשב למערכת-ומשתמש אך ורק במגבר שלה-כל המוזיקה מגיעה מהמחשב אל המגבר של המערכת ומשם פורצת לה אל עבר הרמקולים... עכשיומכיוון שזו מערכת מיני-תקוע בה גם דיסק ושתי קלטות-דבר שעושה מהמערכת דבר די גדול... ותופס יותר מידי מקום על השולחן...וגם סתם מיותר ומעצבן רציתי לדעת אם יש דרך-שאוכל לתלוש את המגבר מהמערכת, ולתקוע אותו במחשב זאת אומרת-שהיציאה של הרמקולים במחשב תעבור לפני זה דרך המגבר... עכשיו כמה דברים: 1-עם הווליום אין בעיה, אפשר להנמיך ולהגביה דרך המחשב 2-ספק-אפשר להשתמש בזה של המחשב? או שאני צריך גם את הספק המקורי של המגבר? 3-זה עלול לגרום לי לבעיות במחשב? בגלל שזה יהיה תקוע באותו מארז? כאילו מקום יש-אבל אולי הכרטיס של המגבר לא בדיוק "מסתדר" עם הרכיבים של המחשב? אז האם הדבר אפשרי? תודה מראש לכל העונים הפונים וסתם זוממי המזימות

רז חשמל

New member
רד מזה

יש מליון סיבות למה לא, ביניהם : החום שמפיץ המגבר, חובה להשתמש בספק נפרד , גודל פיזי וכו'.............

tevagil

New member
תקנה רמקולים למחשב

תקנה רמקולים למחשב, שיש בהם מגבר הספק, ופתרת את הבעיה. ותתן לי את המערכת כי חסר לי... (זומם מזימות)

למעלה