מגדיל טווח ל-wifi

• פותח הנושא umbo
  • פורסם בתאריך

umbo

New member
מגדיל טווח ל-wifi

מבקש המלצה על מגדיל טווח איכותי (לפחות סביר) רצוי מסין. הצורך הוא לחזק את הקליטה בסלון שם העוצמה יורדת (לפחות הסלולריים) לפס אחד.
יש באתרים סיניים המוני דגמים סביב 10$.
איזה חברה/יצרן מומלצת (שכולל גם הסברים להתקנה, מובנים) וגם, אולי, מאיזה דגמים להתרחק .
פשוט בזק מציעה במחיר של 300 ש"ח לעומת המחיר בסין שהוא 85% פחות.....

umbo

New member
מגדיל הטווח אמור להיות מחובר אלחוטית....

אין כאן "בעיה תקציבית". הענין הוא שאם מכשיר סיני מספיק טוב עדיף לקנות ב-10$ מאשר בבזק (אגב חלק מהמכשירים נראים ממש דומים לזה של בזק).
לא מעשי בדירה שלי להתחבר עם קוו פיזי.
המרחק בקו אווירי קטן למדי (פחות מ-10 מטר) יש קליטת אינטרנט אבל איטית מאוד. אני רוצה להגביר את העוצמה והקצב, מה גם שיאפשר קליטה במרפסת של הסלון שמרוחקת עוד כמה מטרים.
נראה לי שהדרישות די נמוכות, אני רק רוצה להימנע ממכשירים "רעים" ולקנות משהו "סביר".

cheif

Member
מנהל
הכיוון שלך לא אידיאלי

התוצאה של הגברת אות אלחוטי באמצעות מגדיל טווח אף פעם לא מובטחת ולכן כל המלצה היא סוג של הימור.

מצד אחד אתה יכול לרכוש מתאם ב-10$ שעל הנייר נראה בסדר גמור אבל ההתקנה בעייתית וללא עזרה אתה תיתקע (ראה לדוגמא שרשור זה - http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/20/183954282/מחשבים/רשתות_פס_רחב_ו_IP-TV).  מצד שני אתה יכול לרכוש מוצר שיהיה יותר פשוט להתקנה ותפעול אבל הרבה יותר יקר.

אני מציע שתיתן לי לינק למוצר/ים שאתה שוקל ואני אנסה להעריך את מידת ההתאמה/טיב שלו.

למעלה