מגדיר צמחים חדש ומהיר - לסמארטפון

ברקדנין

New member
מגדיר צמחים חדש ומהיר - לסמארטפון

מכירים את הרגעים האלה, כשאתם נמצאים בשדה מול פרח שאתם לא מכירים, או אולי כבר הכרתם אבל שכחתם את שמו, ואין לכם כוח להוציא מגדיר צמחים מהתיק או לחפש ברשת? מגדיר חדש ומהיר שהקמנו עבורכם יעזור לכם למצוא בזריזות את התשובה!

[URL]http://magdir.co.il[/URL]

כל מה שעליכם לעשות הוא להכנס לכתובת הזו **בסמארטפון** שלכם (בדפדפן). תוך שניות תוכלו למצוא את הצמח שמולכם בין הצמחים הנפוצים ביותר במקום שבו אתם נמצאים, או לחפש את הצמח לפי צבע הפריחה שלו. האתר יראה לכם רק את הצמחים שפורחים עכשיו בסביבתכם, ובצבע הנבחר.

נגיעה בתמונת הצמח ומיד תקבלו תמונות נוספות, וברוב הצמחים התמונות ילוו בהסברים מדויקים - מה לחפש בצמח שמולכם כדי לוודא שהוא אכן הצמח המדובר.

ומה אם אתם זוכרים שמדובר בסוג מסויים (למשל, תלתן) אבל לא בטוחים איזה מין? מקלידים "תלתן" ומיד מקבלים את כל התלתנים, הנפוצים יותר ראשונים. על כל מין תקבלו אינדיקציה האם הוא נצפה בעבר בסביבתכם ע"י פרופ' דנין (אבא שלי...) ואם זו תקופת הפריחה שלו.
נגיעה בשם הצמח, ואתם באתר "צמחיית ישראל ברשת" עם מידע מלא אודות הצמח המבוקש: מפת תפוצה, מועדי פריחה, מאפיינים בוטניים, מאמרים ועוד.

הגדרה נעימה! אשמח מאוד לשמוע אם המגדיר עזר לכם.

ihtiyar

New member
תודה רבה, ברק

אמנם כמישהו חסר סמאטרפון או טאבלט וכיוב' לא יהיה לי שימוש במגדיר הזה,
אבל שמח לראות שחלה התקדמות במבצע הגדול שלכם שהיה תקוע די הרבה זמן.
ברכות הצלחה בפרוייקט שיהיה מועיל לרבים מאוהבי הבוטניקה.

ברקדנין

New member
בשמחה!

אולי עכשיו הגיע הזמן לסמארטפון

חיכינו די הרבה זמן לתמיכה כספית מקרן גדולה, ומאחר שזה לא הצליח חזרנו לנתיב של "עושים מה שאפשר" ובהמשך ננסה לקדם עוד את העניינים בעזרת הציבור הרחב, כפי שכבר עשינו.

ע נ נ ת

New member
תודה ברק!

אני שמחה לקרוא,
ומבטיחה לנסות את המגדיר

(גם עבור צמחים שאני מכירה)

למעלה