מגדלור

Drorrrrrr

New member
מגדלור ../images/Emo62.gif

אתמול שמעתי את האלבום לראשונה. האמת היא שכשיצא "שיר מס' 1" אמרתי לעצמי: "מה זה השיט הזה?", ממש לא אהבתי אותו. אני מאוד מעריך את קרני הן ככותבת, כמלחינה וכמבצעת. אני זוכר את ההתלהבות שלי מ"סיפור אהבה" כשהוא יצא. באותם ימים חיפשתי אותו בנרות, ואחר כך גם שמעתי את "מרגע לרגע", שיר מקסים ללא ספק. גיליתי את מיקה עוד לפני, עם "מיטשל" ו"נישקתי בחורה", ושמתי לב שיש לה קו מאוד יחודי וקול רך לאוזן. אתמול שמעתי את "מגדלור" לראשונה. לומר את האמת
התאכזבתי. בהתחלה לא אהבתי את "שיר מס' 1", אבל אחרי הקשבה לאלבום, אני מגלה שהוא אחד השירים היותר טובים בו. "מגדלור" הוא שיר מקסים, המילים, הלחן והביצוע. אבל השאר? מה עם השאר? הצלחתי להתחבר אולי לשיר או שניים, ולא ליותר, וחבל. אני חושב שיש לקרני מילים מצוינות, היא יודעת לכתוב, יודעת לבטא ויודעת לרגש. אבל הלחנים לא נוגעים, והביצוע שלה באלבום הזה ירוד, לעומת אלבומים אחרים שלה. יש לי הרגשה שהיא שרה בילדותיות, במיוחד ב"מלחמות כאילו", מכוון? אולי. חבל.

Drorrrrrr

New member
טוב, המ

הקשבתי לו שוב. הוא אלבום חביב. לא הייתי נותן לו 10, אבל יש בו דברים טובים. בשמיע השניה, דברים תמיד מתבהרים
.

lol girl

New member
אז ככה..

היא כותבת ליריקס מדהים. לפעמים היא ממחזרת פראזות. היא הולכת והופכת להיות יותר אלקטורנית עם האלבומים (מגדלור פשוט אלקטרוני מידי...שיר מס' 1 הוא מדהים רק חבל שיש קטע שאני מרגישה במסיבת יער) אבל מיקה -מ-ד-ה-י-מ-ה ההפשעה הכי חזקה עליי בתור מוזיקאית

אני אישית

אני באופן אישי מאוד אהבתי את השיר מגדלור ! אחלה שיר שבעולם . סתאאם אני מגזים. אבל באמת בגדול הוא שיר מאוד יפה.

למעלה