מגדלים בבניה בבאר שבע - חדשות

מגדלים בבניה בבאר שבע - חדשות

יש שני חדשות מב"ש. האחת פחות "מרעישה" והשניה יותר: הפחות מרעישה: מגדל קרן השלישי כבר בבניה כמה זמן ומתקדם יפה. היותר "מרעישה": בניין 12 קומות בשם "מגדלי אביה" בפינת רחובות אביה השופט ויואל השופט. אז מה רעיש כל כך? קודם כל שהמגדל לא הוזכר עד עכשיו. אבל באמת באמת מעניין הוא המקום: בלב ליבה של שכונה ד' המפורסמת. לא - לא על ציר ראשי ובאזור פופלארי בקרב סטודנטים, אלה ממש בליבת השכונה ויחסית מרוחק מאזורי הביקוש... מעניין מה יהיה גורלו של הבניין שכבר הגיע לקומה 2 לפחות. הלוואי שהוא יצליח ויתרום לשינוי השכונה המפורסמת ההיא!

barrett1

New member
למה שכונה ד?!?!?

למה בד'?!!?!?!... צריכים לבנות את כל הבניינים הגבוהים בה'! זה המקום המושלם לבניינים גבוהים!

שכונה ד' = השכונה הכי עבריינית בארץ

רוצים להביא סטודנטים אל " השכונה הכי גרועה במדינה " .

fireman

New member
עוד פעם אתה מתחיל

לדבר שטויות בלי לדעת על מה אתה מדבר?

מר באר שבע , בוא תחדש לי באמת

אוליי אני טועה בגלל שאני לא גר בדרום כמוך .

fireman

New member
יש לי הרבה מה לחדש שלך

שכונה ד' היא אחת השכונות המועדפות כאפיק להשקעה בנדל"ן מניב. דירות בשכונה ד' מגיעות לא פעם לתשאה שנתית של מעל 10%. במדינת ישראל יש שכונות פי 10 יותר גרועות משכונה ד' שבעבר דבק בה השם הרע ומאז נשאר שם בגלל אנשים בורים כמוך. היום השכונה מאכלסת בעיקר אוכלוסיה מבוגרת וסטודנטים ובגלל קרבתה לאוניברסיטה.

Amit Avigour

New member
??

אתה צוחק עליי? בתל אביב הייתי בשוק מהרמה הנמוכה של האנשים. באר שבע זה לא "עמך", רובם עובדים בקמ"ג, ים המלח ושאר המפעלים העשירים.

fireman

New member
תגובות כאלה לא מוסיפות לך כבוד

וזו לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה.

זאת גאווה לחיות בדרום

ואין שום צורך להתבייש. כמו שזה גאווה לחיות בכל מקום אחר בארץ. מעבר לכך זה פורום לגורדי שחקים ולא פורם כדי להתווקח על "איפה זה יותר טוב/חרה". חוץ מזה זה משמח אותי כשאני רואה במפתיע שמשהו זז בשכונה קשה (וזה לא רלוונטי אם מדובר על ד' בב"ש). גם תנופת הפיתוח ביפו או בבת ים או בכל מקום אחר שלא תמיד מככב בתודעה שלנו משמחת אותי. העולם הוא לא רק שד' רוקח עד שד' רוטשילד.

Amit Avigour

New member
נכון

אתמול הייתי בתל אביב. כל כך המוני, פקוק, מסריח, וכמעט ואין שם משהו שלא יכלתי למצוא בבאר שבע. ב"ש מתוכננת להפליא- יש את מרכז ביג- הכי גדול בארץ, מגדילים אותו עכשיו בעוד 50 חנויות במרכזים חדשים שבונים צמוד אליו. אתה ממשיך חמש דקות על הכביש- העירייה, יד לבנים, ספריה, קונסרבטוריון. ממשיך שמאלה- האוניברסיטה ובית החולים(צמודים). ממשיך ימינה- קניון הנגב. יש פה איכות חיים, ואחותי שעברה לתל אביב אומרת את זה. הדירות פה מטופחות וזולות. אני גר ליד באר שבע, במיתר, ותאמין לי שאין על באר שבע. יש שכונות שלמות עם רבי קומות, של משפחות. שכונה ג' וד' הן ממש קטנות יחסית לשכונות החדשות, ואין שם יותר פשע מאשר בתל אביב, תאמין לי. שכונת התקווה הרבה יותר גדולה, אז אי אפשר לומר שתל אביב טובה למרות שכונת התקווה, ובאר שבע לא בגלל שכונה ד'. אבל זה תלוי מי אתה- יש כאלו שאוהבים את העיר הגדולה, את גורדי השחקים, את האפשרויות המגוונות, ויש כאלו שאוהבים לגור במקום ביתי יותר, עם תחושה יותר משפחתית.

שכחת לציין את הבדואים...

שממש מוסיפים לכייף של החיים בבאר שבע עם הגניבות הפרוטקשיין וכו" שכחת לציין את זה ששדרות רגר כבר שנים בשיפוצים(טוב זה קורה בכל מקום בארץ אבל שם זה כבר שיא חדש) שכחת לציין את זה שבבאר שכמות האנשים שעוברת דרך התחנה המרכזית שלה היא בין הגבוהות בארץ אם לא הגבוהה ביותר ועדיין ראש העיר לא מקדם מאמצים על מנת שיבנו שם אחת מודרנית. שכחת את זה שעדיין לא הכפילו את קו הרכבת שאהוד ברק אז ב99 בביקור שלו בליל הניצחון עם מנהיגים מקומיים בבאר שבע אמר שלכל המאוחר ב2001 הקו ייפתח. ויש עוד הרבה דברים אז בבקשה אולי באר שבע זה לא עיר גרועה כמו שמנסים להציג אותה אבל גם לא מושלמת כפי שאתה תיארת.

Amit Avigour

New member
נגיד

אז יש דברים שלא הושלמו, והעיר טובה גם ככה. אז אם היא מצויינת גם עכשיו, לא צריכים את הדברים האלו. ותאמין לי, אנשים לא צריכים. רכבת אחת מספיקה, וגם היא ריקה, פקקים אין לנו.. והבדואים גונבים רק מתושבי עומר, הם בכלל לא מגיעים לב"ש.

למעלה