מגדלים ילדים ב-
אנשים

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifשאלון../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. 2. 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. 2. 3. 4. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. בנג'י 2. טיול מסביב לעולם 3. להתחתן 4. לעשות ילדים
5. תערוכה שלי O: 6. להיות בהופעה של להקה מחו"ל שאני אוהבת 7. לא יודעת 8. לא יודעת 9. גם פה לא 10. ופה גם לא 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Alice in Chains - Down in a hole 2. Alice in Chain - Love, Hate, Love 3. Megadeth - A tout le monde 4. Megadeth - Promises 5. Nightwish - The phantom of the opera 6. Guns N' Roses - Sweet child o' mine 7. Opeth - In my time of need 8. Opeth - To rid the disease 9. Pink Floyd - Wish you were here 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אהיה זונה
2. אבגוד 3. ארצח 4. סמים 5. אוכל משהו לא כשר? 6. אתאבד חח 7. אענה על השאלה הזאת 8. וזאת 7 הרגלים שלך: 1. מחשב 2. מוזיקה 3. להסתכל בפלאפון איך שאני קמה 4. לאכול 5. קליקים 6. לאחר לכל מקום 7. לישון 6 סרטים שאתה אוהב: 1. טיסה 93 2. ספיד 3. 101 כלבים דלמטים
4. לא עולה לי עוד 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. שוויץ!!!1 2. מפגש כלשהו 3. לונדון 4.על הירח XD 5. במיטה יושנת
4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הפנימייה שלא הייתה 2. תלתלים מכושפים 3. ההתערבות 4. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2. שחור 3. כחול קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. amsgm.net שקרס בכלל 2. נו כל מיני ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. מודיייי

shirbowie

New member
יה שאלון ../images/Emo24.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.לנגן/לשיר בהופעה מול מאה אלף איש 2.לקנות נעליים של פראדה 3.להגיד לכל האנשים שאני מכירה מה אני באמת חושבת עליהם 4.לבקר בכל העולם 5.משפחה וילדים 6.לגור בחו"ל 7.להיות מרצה לספרות/פסיכולוגית/פרסומאית 8.לדעת לדבר מלא שפות 9.לאדעת 10.לאדעת 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.wake up-mad season 2.would?-alice in chains 3.man in the box-alice in chains 4.ניצוצות-ברי סחרוף 5.come as you are-nirvana 6.otherside-rhcp 7.heroes-david bowie 8.walking in my shoes-depeche mode 9.wonderwall-oasis 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.אהיה זונה
2.ארצח 3.אהפוך לפרחה 4.אתעלל בחיה 5.אוציא דיסק מזרחית 6.לאדעת 7.לאדעת 8.לא יודעת 7 הרגלים שלך: 1.לכסוס ציפורניים :/ 2.חייבת להתקלח כל יום לפני השינה 3.שמה טונה מלח בכל דבר שאני מבשלת (לי לא אכפת,אלה בני הבית שמתלוננים :p) 4.מתחממת מהר,ושוכחת מהר 5.כלבה מבחוץ,ומרשמלו מבפנים 6.מתה על קור!..כשחם אני לא יכולה לתפקד 7.מאוהבת באירופה,ומתכננת לגור שם ביום מן הימים 6 סרטים שאתה אוהב: 1.עימות חזיתי!יה!
2.מועדון ארוחת הבוקר 3.4.נוטינג היל(סורי אני בת..) 5.האנפלגד של אליס 6.הגיבן מנוטרדאם 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.אירופה 2.דיזנגוף 3.נתב"ג 4.דיסנילינד 5.לאדעת 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.אני,כריסטיאנה פ
2.ספרי שירים של יהודה עמיחי 3.כום היו בניי/ארתור מילר..קראנו אותו בבצפר באנגלית,ואני לא הצלחתי להתרכז בדף אחד,אז לקחתי אותו בעברית והתאהבתי :] 4.ישראלים,ברלין/פניה עוז-זלצברגר 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1.אדום 2.שחור 3.לאדעת קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.אתר ממש חמוד שמנתח חלומות http://www.dreams.co.il/ 2.מוסיקה 24,יש שם מלא דברים מגניבים ולוח הופעות לכל יום :] http://www.music24.co.il/index.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.ליין סטיילי

יאי, שאלון!

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתאהב:) 2. לנסוע למספר רב של ארצות 3. להצליח להשפיע איכשהו על אנשים 4. לפגוש מישהו שאני באמת באמת מעריכה/מעריצה 5. לחבק את האנשים שיקרים לי 6. לאכול את השוקולד הכי טעים בעולם>< 7. לאכול את האוכל של אמא. נו, אין כמו אמא! 8. לשמוע שיר מדהים ולהתמכר אליו. 9. להופיע! [כמה חבל, כי אין לי שום כישרוןXD] 10. לעשות מסיבה ענקית ענקית עם כל האנשים שאני מכירה [כמה קיטשי מצידי
] 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Dirt- Alice in Chains 2. Would?- Alice in Chains ההתחלה שלו מכניסה בי אדרנלין כל פעם מחדש
3. Crucify- Tori Amos 4. Long gone day- Mad season 5. Always- Saliva 6. Flutter girl- Chris Cornell 7. Tourniquet- Evanescence 8. Reach down- Temple of the dog 9. Searching with my good eye closed- Soundgarden 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אשפיל מישהו 2. אוהב את בריטני ספירס>< 3. סמים 4. אתעלל בחיה
[*גונבת מאנשים כי אין לי השראה*] 5. אשתלב בחבורה של בנות אממ.. פרחות? :) גם אם אני אנסה, לא חושבת שזה יקרהXD 6. אהיה רגועה ולא עצבניתXD מה אני אעשה... אני בנאדם עצבני 7. אכפה על מישהו דעות שלי 8. אכפה על מישהו טעם מוזיקלי 7 הרגלים שלך: 1. לנדנד כשאני מתלהבת ממשהו 2. להיות רעשנית
3. להתעצבן מהר 4. לנטור טינה 5. להטיל ספק בכל דבר 6. להתרגש מזה שקר בחוץ>< 7. ללבוש ג'קטים. מחלה!!!! מה, זה נוח
6 סרטים שאתה אוהב: 1. *התקלה* ממממממ מלך האריות! 2. בחייאת נו, לא ראיתי סרט שנים... "עגבניות ירוקות מטוגנות"?
3. אני לא אגיד היומן
אז טיטאניק! XDDDDDDDDD 4.לא יודעת *מגלגלת עיניים* 5. *ושוב* 6. *ושוב* 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. בבית של חברה שלי:) 2. בהופעה מטורפת של _______ [השלימו את החסר] 3. באיזה פארק, על הדשא. אבל היי, אני עושה אותו דבר בבצפר, אז מה זה משנהXD 4. באיזו עיר כפרית בחו"ל 5. באיזו עיר תיירותית תוססת בחו"ל 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. שוב התקלה *מגלגלת עיניים* 2. *ושוב* 3. *ושוב* 4. *ו... שוב!* 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחולללללללללללללללללל
2. שחור 3. ירוק! קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. יוטיוב 2. תפוז. מספיק נחמד לכם?
ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. האחיין המתוק שלי

Shemesh161

New member
יאללה, משעמם גם ככה. P:

10. דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לגור בלונדון. 2. להמשיך לגור בלונדון P:. 3. ללמוד פסיכולוגיה. 4. ללמוד צילום. 5. להסתובב בעולם ולצלם ולצלם. 6. משפחה. 7. לעסוק במוזיקה. 8. לראות את אירוסמית' בהופעה, או להקה אחרת. 9. ללמוד עיצוב. 10. לגור בהולנד. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. jeff buckley - dream brother 2. jeff buckley - forget her 3. lifehouse - broken 4. sick puppies - its all the same 5. pink floyd - hey you 6. aerosmit - what it takes 7.placebo - the bitter end 8. placebo - song to say goodby 9. led zep - misty mountain hop נו אבל יש עוד מלא ): 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אעסוק במשהו שאני שונאת. 2. אפסיק לעסוק בדברים שאני אוהבת. 3. אשכח מהמשפחה שלי. 4. אפסיק לשמוע מוזיקה (הו, הקלישאה). 5. אפסיק לכתוב, לקרוא. 6. אזרוק נעליים מהאוסף הבלתי נגמר שלי :p 7. אעעעעעעע.. לא יודעת. 8. מצאתי! אמכור את האוסף שטרות המיתולוגי שלי.
7 הרגלים שלך: 1. לפהק הרבה כשלא נח לי\אין לי כח לאנשים. 2. להשתתק ולהתרחק. 3. לפרק את הציפורניים כשיש כאלה שברים קטנים (נראה מי יבין
) 4. להתלהב מהעובדה שיש לי 2 פטיפונים עובדים שלמים וחיים ושזה הכי כייף בעולם :) 5. לאחרונה, לשחק טטריס בMP4 6. לאחרונה 2, לתקן אנשים שמדברים עברית לא תקינה
7. לאסוף דברים P: 6 סרטים שאתה אוהב: 1. סיפרות זולה. 2. 10 דברים שאני שונאת אצלך. 3. לב אמיץ. 4. הטוב הרע והמכוער. 5. הכי דומה לאהבה. 6. הממלכה הקסומה. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. הולנד. 2. לונדון. 3. אממ. במושב. 4. ביום ראשון שעבר. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי
2. מלך החומוס ומלכת האמבטיה. 3. ורוניקה מחליטה למות. 4. תורת פרויד. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול. 2. שחור. 3. ירוק. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אעעע. בואו לקומונה של ג'ף. 2. אין לי כח למצוא קישור. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. מיותר לציין.

shani judd

New member
ממ עונה :]]

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. את יונית לוי..חחחח 2. לקנות מיוזיקמן סטרלינג 3. להיות במשך חודש בארה"ב 4.לצאת עם מישהו ולזרוק אותו, סתם כי משעמם לי 5. לספר לה את האמת (האמתית) 6.ללכת להופעה של לוסט' 7.להופיע עם הלהקה בחו"ל (XDD) 8. להחזיר את ר' בשאלה 9. להיפרד מאנשים מסויימים 10. להתאבד 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) - ואני מדברת על התקופה הזאת, לא בכלליות[מי זוכר?] 1. Tokio Hote -Instant Karma 2.-tokio hotel-love_is_dead 3.Megadeth - She Wolf 4.madina_lake-true_love 5.Madina Lake - Here I Stand 6.Mcfly - Ignorance 7.Paramore - Misery Business 8.Red Hot Chili Peppers - Around The World 9.Tokio Hotel - Spring Nicht 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. את אהוד אולמרט 2.סמים 3. ארצח מישו מכל סיבה 4.אשמע דיכאון 5.לא אבגוד באנשים 6.ואין 7.לי 8.יותר 7 הרגלים שלך: 1.לעשות אגרוף ביד שאני עצבנית 2.לא לבטוח בשומדבר 3.לעצבן 4. לנשוך את השפה 5.להעביר ביקורת 6.לחפור 7.להתערב[על דברים] 6 סרטים שאתה אוהב: 1. כחולים 2.כתומים 3.מלך האריות 4.שודדי הקאריבים 5.טיטאניק 6.לא עולים לי סרטים 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. רחוק מפה 2. D: 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. "משוגע על חיות" 2. בריטניקה לנוער בהוצאת ידיעות [נוט -__-] 3. 4. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1.אדום 2.כחול 3.שחור? קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1740 2.http://www.israeli-guitar.com/forum/index.php ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. סימבה D:

רובן

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. IT 2.למצוא אהבה 3. להקים משפחה ולראות אותה גדלה 4. לצלם את עצמי משגע אנשים ברחוב 5. להצליח בענייני פרנסה 6. לעשות דברים שקשורים לכתיבה\ציור\מוזיקה 7. ללמוד הרבה תורה 8. לגרום לגאווה של האנשים שאני אוהב 9. למלא את תפקידי בעולם 10. להגמל מההרגלים המגונים שלי 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.קווסטשן-סיסטם אוף אה דאוון 2. שוקי-אינפקציה 3. מישהו שומע אותי-איפה הילד 4. דני-משינה 5. איי יוזד טו לאב הר-גאנס אנד רוזס 6. אוושין לנד- אורפנד לנד 7. לרע ולטוב-ירמי קפלן 8. סאן חוזה-מוניקה סקס 9. אין קץ לילדות-פורטיסחרוף 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. סיגריות\סמים 2. ארצח 3. אעבוד עבודה זרה 4. גילוי עריות 5. אתאבד 6. אנצל משהי 7. אקלל את ההורים 8. דיאטה 7 הרגלים שלך: 1. לשתות מיץ ענבים 2. לנשק הרבה את הסידור כשאני מתפלל 3. לקפוץ על רגל אחת 4. תיפוף על האצבעות\ידיים\רגליים 5. זימזום שירים במקלחת ובשרותים 6. שהייה ממושכת בשרותים 7. קליקים בבהונות 6 סרטים שאתה אוהב: 1. ארמגדון 2. סילבראדו 3. גבעת חלפון אינה עונה 4. יורוטריפ 5. עימות חזיתי 6. שכחו אותי בבית 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. חנות בגדים, לקנות ג'ינס (בעיקרון אני שונא חנויות בגדים) 2. מסעדת אכול כפי יכולתך 3. קולנוע 4. מגרש כדורגל 5. קניון 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 2. אנשים מספרים על עצמם 3. הדרך אל החתונה רצופה כוונות טובות 4. הגיבורים שלנו 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. לבן 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=141083 -הבלוג שלי 2.http://www.youtube.com/watch?v=iS6KuyVzeRA&eurl -יוטיוב (חבורת הסטרייטים) ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אחותי

מגדלים ילדים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ילדים זקוקים לגבולות, זה ברור. אבל מתי כדאי להתחיל להציב אותם? ואיפה עובר הגבול בין גבולות סבירים למוגזמים? מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ מגיעה הערב כדי להשיב לכם על כל השאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=108103303
דר´ מיכאלה גולדשטיין, מומחית למחלות רשתית, סגנית מנהלת מחלקת עיניים ומנהלת השירות לרשתית וזגוגית במרכז הרפואי ת´´א, תענה מחר, יום ג', החל משעה 15:00 לשאלותיכם בנושא רפואת עיניים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=525&msgid=108094771
בואו לעצב לוגו לפורום אבריל לאבין ותוכלו לזכות בסט כירבולית מפנק מתנת תפוז
אנשים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=599&msgid=108089188
רוצים לקבל את הסינגל החדש של עידן יניב? השתתפו בפעילות בפורום פופ ישראלי ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1768&msgid=108116646
החתולה מתגרדת? הכלב לא סובל את בן הזוג? בערוץ בעלי חיים יעזרו לכם להגיע לפתרון! http://www.tapuz.co.il/pets/artinfo.asp?CID=623&SID=12&InfoID=5462

למעלה