לצפייה בפרק 8 המלא לחצו כאן!
מגדלים פרק 8 לצפייה ישירה, מגדלים פרק 8 להורדה, מגדלים פרק 8 שידור חי, מגדלים פרק 8 שידור ישיר, מגדלים עונה 1 פרק 8 לצפייה ישירה או להורדה, מגדלים עונה 1 פרק 8 שידור חי ישיר, מיגדלים פרק 8 לצפייה ישירה או להורדה, מגדלים סדרה הוט בידור ישראלי פרקים מלאים – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: סדרת דוקו-ריאליטי חדשה שמתמקדת בארבעה גברים סמי-מפורסמים שיש להם דבר אחד במשותף – הם גרים בקומה גבוהה במגדלי יוקרה. המשתתפים הם יוצא "האח הגדול" (והאקס של נועה בני) גיא איתן, נאור ברוך שבנה את עצמו מימיו כילד בדירת עמידר, הסטייליסט אייל חדד ומאיר כהן, איפה אני יכול להיות רק אני? אני ממשיך לשאול את השאלה הזו בלחש, בתקווה בשקט שהתשובה תתעשת בקרוב. אבל הדממה מחרישת האוזניים כבדה, ואני נשארת לתהות אם אי פעם ארגיש מספיק חופשייה להיות עצמי... אני מניח שככה זה יהיה תמיד - לכוד לנצח בחדר מלא במראות, מוקף בלי סוף ביופי של כולם בעוד שלי נמוג אל האין, בלתי נראה ובלתי ראוי שהתפרסם בתור יש הרבה מדיומים שאנשים יכולים לתקשר דרכם, ואני מאמין שאחד מהם הוא המדיה החברתית. אני חייב לומר, פגשתי הרבה אנשים נחמדים גם באינטרנט. היה זמן מזמן שבו שאלתי אדם מסוים שאני קרוב אליו בחיים האמיתיים אם זה אפשרי שאדם ייפול על אחר שהוא פוגש רק באינטרנט. הוא ענה, "לא, זה יהיה כל כך מוזר. אפילו לא פגשת אותם פיזית". זה יצא לי קצת מבלבל, אבל איכשהו הסכמתי לתגובה שלו. איך אתה יכול לאהוב מישהו שמעולם לא פגשת באופן אישי?המחשבה הקבועה שלי כסקרנותי מניעה אותי מיד לאחר השיחה הזו עם חברי. נהגתי לתהות על זה הרבה עד שבכלל ניסיתי להכניס את עצמי לאחד רק כדי לספק את סקרנותי ולהוכיח נקודה. אבל אני מניח שאכזבות באמת נוכחות כל הזמן. הרגשתי צורך לטפל באותם אנשים ולהראות להם טוב לב, אפילו בשלב מסוים... אהבה? אבל אף אחד מעולם לא גרם לי להרגיש כמו שאתה גורם לי להרגיש עכשיו החולה הראשון בקורונה בישראל. דוקו ריאליטי חדש בכיכובם של גיא איתן, אייל חדד, נאור ברוך ומאיר כהן. הפורמט המצחיק והמרגש של HOT בידור מלווה מקרוב את חייהם הפרועים של ארבעה גברים שכנגד כל הסיכויים הצליחו בחיים והגיעו לקומה הגבוהה במגדל.