מגדלים

SadClown

New member
מגדלים

תמיד כשאת בונה מגדלים, אין לך סבלנות. את אוהבת לבנות, אבל יש לך בעיה קטנה. את אוהבת להתחיל, אבל רוצה כבר את התוצר הסופי. הדרך עצמה תמיד קשה לך ומעייפת. המגדלים שלך בדרך כלל גבוהים ועקומים, או קוביות קוביות שפזורות אחת על השנייה, בלי שום בסיס חזק, בלי משהו שיחזיק אותן למשך זמן רב. הן רופפות ויש חורים גדולים באמצע. המגדלים שלך תמיד נופלים, לפני שאת מסיימת לבנות אותם. ואת כוסעת, כועסת כמו ילדה קטנה שניסתה לבנות מגדל לבד בפעם הראשונה, והכל התפרק ונפל. כשאת כועסת את לפעמים בוכה, אבל רק לפעמים. בדרך כלל את נעשית קצת אלימה, ומחפשת דברים חדים. את לא רק אלימה, את גם פחדנית. וכשאת מוצאת משהו חד את פתאום לא מצליחה, ואת רק עושה שריטה. שריטה קטנה ואדומה שמסמנת עוד מגדל שנפל. כדי שלא תשכחי, כמה אפס את. את תמיד כועסת כשמתפרק לך, את תמיד מרגישה שאין למגדלים שלך בסיס. ורע לך, וקר לך בלב. את מבוהלת. את תמיד מבוהלת כשאת לא יודעת מה לעשות, ואת מרגישה שהכל נופל לך. והכל מעורפל פתאום. את לחוצה. עכשיו את מרגישה שהמגדל שלך שוב מתפרק. וכמה שאת מנסה, את פשוט לא מצליחה לתקן את הבסיס. את לא יודעת איך. ועכשיו- את נופלת.

קומיס

New member
הייתי שם

וכבר שלוש שנים שהפסקתי לשרוט את עצמי- מה הטעם? במילא לא מתים מזה. איך יצאתי מזה? חשבתי הרבה על עצמי- למה הכל ככה ולמה אני לא מצליחה לבנות שום בסיס, דיברתי הרבה עם אלוהים, ביקשתי שיעזור לי ואז התחלתי לכתוב, אבל לא סתם שירבוטים- ניסיתי ליצור יצירת אומנות, ונשאבתי לתוך זה. מרוב שהראש שלי היה עסוק כל הזמן בשירים( לא רק לכתוב אלא גם לקרוא הרבה) הפסקתי לעשות שטויות וככל שהתקדמתי יותר בהבנת השירה וכתיבתה- הבסיס נבנה איכשהו תוך כדי.היום אני "ילדה" גדולה עם בסיס חזק וטעם בחיים ורצון להמשיך.אולי בתור התחלה תהפכי את המונולוג הזה שלך לשיר-תורידי מילים מיותרות, תצמצמי, תעבדי על זה קצת ותראי לנו מה יצא.

Michallllllllll

New member
מהמם! קצת אפילו מזדהה.. גם אני

אוהבת לקצר תהליכים.. אבל מסתבר שזה לא עובד ככה.. צריך להתמודד בחיים עם כל שלב יקירה. וזה קשה ואפילו מתסכל כי מה לעשות שלא כל השלבים מאירים פנים.. צריך לעבוד קשה ולא בפזיזות בכדי להגיע למטרה. אהבתי איך שהשתמשת במגדלים ביצירה,איך שתארת בצורה מאד חיה את אופן הבניה ומה שעובר עליך תוך כדי.. אני קצת מודאגת בקשר לפציעה עצמית. וגם לי עד לא מזמן היה את זה.. זה לא טוב! זה מסוכן! וטוב מאד שאת "פחדנית" זה שומר עלייך. זה ההגיון שלך אני מקווה. מחזיקה לך אצבעות ורוצה לשמוע על המגדלים בחייך.ובבקשה, שימרי על עצמך חמודה. מיכל.

מורןא

New member
כעס

כעס יכול גם לפי דעתי להוות גורם לבניית של בניינים גבוהים עד השמיים קצת עצוב לקרוא את מה שכתבת והדרך בה תיארת את התחושות יפה. אל תתני לתסכול להכריע...

SadClown

New member
תודה על התגובות...

קומיס, ניסיתי להפוך את זה לשיר אבל לא ממש הלך לי.... לא נורא.

למעלה