מגדלי אלרוב

aniuzbek

New member
יפיפה!!!!

תמונה מעולההההההההההההההההההההההההההה! עם איזה זום עשית את זה? עם איזו מן העדשות? וואו, כל הכבוד!

AlphaCygni

New member
תודה רבה ../images/Emo8.gif

התמונה צולמה כפריים בודד, באמצעות עדשה רחבת זווית (10mm) - הגוונים וכיכוב הירח נוצרו כתוצאה מהחשיפה הממושכת. להלן פריים נוסף, אך הרבה פחות מוצלח לטעמי - היו לי דקות ספורות באיזור ומשם הייתי חייב להמשיך

aniuzbek

New member
גם תמונה מעולה!

אני פשוט חולה על זוויית רחבות!!! וזה יוצא לך מעולה. מהו זמן החשיפה? ועוד שאלה. אני כרגע חוסך למצלמה ולעדשה. ע"פ עצת אבא אני אקנה ניקון D50. השאלה היא איזו עדשה. האם שווה אחת של תווך של בערך 18-100? כי לי חשוב הן הזווית הרחבה והן הזום. אבל היותר חשוב זה רק הזווית! מה אתה אומר?

AlphaCygni

New member
תודה רבה, שוב ../images/Emo13.gif

ובנוגע למצלמה... ה D50 מהווה בחירה נבונה מאוד לגוף (בייחוד אם אתה מתחיל), מכאן מומלץ להתחיל להשקיע בעדשות שלך. עדשות התחלה שכוללות גם את הטווח הרחב (אך לא האולטרה רחב), ה Nikkor 18-70 (שנמכרת כעדשת הקיט של מצלמות ה D70/D70s), או מאידך, ה 18-50, ה 17-70 של סיגמא וה 17-50 של טמרון גם מהוות תמורה נהדרת למחיר שלהן. עדשות "All around" או בשפת העם "עדשות לשימוש כללי" שיעזרו לך להכנס לעולם טוב יותר עם טווח רחב וטלה בסיסי. לפרספקטיבות הזויות, אני משתמש בסיגמא 10-20 בנוסף לשאר העדשות (שמפורטות אצלי בחתימה), המספקת טווח אולטרה-רחב והיא פשוט זכוכית כיפית - מה שגם המחיר שלה הוא יחסית שפוי. בהצלחה.

danezeq

Member
פעם בתקופה שעשיתי בירורים לפני

קניית מצלמה, ידעתי את התשובה לשאלה אותה עכשיו אני שואל שוב, אבל עבר הרבה זמן ואולי המחירים השתנו. באיזה טווח מחירים מתחילות המצלמות הדיגיטליות עליהם אפשר להרכיב עדשות חיצוניות?

AlphaCygni

New member
ניקון בדיוק שחררה לאחרונה את ה D40

ה DSLR הזולה ביותר, נכון להיום. מתחילה ברמת מחיר של 600 דולרים (כולל עדשת קיט 18-55). לפרטים נוספים...

למעלה