מגדלי האנוי ללא רקורסיה

נועה11

New member
מגדלי האנוי ללא רקורסיה

למישהו יש תוכנית ב- C או פסקל שמבצעת את מגדלי האנוי ללא רקורסיה?

ihovav

New member
תפרטי את השאלה

תשאירי הודעה ובה פירוט ה"סיפור" של מגדלי הנוי אני זוכר שעשינו את זה גם ברקורסיה וגם בתכנות רגיל - אבל אני לא שמרתי את זה
אם תשאירי את הפרטים - אני אנסה לפתור את השאלה ולשלוח לך את התשובה

נועה11

New member
הנה הפירוט, תודה רבה

פתרון לא רקורסיבי למגדלי האנוי:האלגוריתם הלא רקורסיבי הוא הבא: 1. הזז את הדיסקית הקטנה ביותר עמוד אחד קדימה (*) 2. כל עוד לא פתרנו את הבעיה: 2.1 בצע מהלך שאינו מערב את הדיסקית הקטנה ביותר. 2.2 הזז את הדיסקית הקטנה ביותר עמוד אחד קדימה (*) (*) כאשר מס´ הדיסקיות אי זוגי , עמוד אחד קדימה משמעו שמאלה. כאשר מס´ הדיסקיות זוגי עמוד אחד קדימה משמעו ימינה. בכל מקרה ההזזה היא מעגלית. יש להשתמש במחסנית, כל מחסנית תייצג עמוד וכל איבר במחסנית ייצג דיסקית. דיסקית תיוצג ע"י מס´ שלם- ככל שהמס´ גדול יותר, הדיסקית גדולה יותר. קלט- מס´ הדיסקיות פלט- רשימת המהלכים הנדרשת , תציג כיצד נראים העמודים לאחר כל מהלך. זהו, תודה רבה לך על הנסיון והמאמץ.

ihovav

New member
לא הבנת את הכוונה שלי

אני צריך שתפרטי לי את הסיפור - כלומר - אני יודע שהיו הרבה חכמים סינים שישבו על זה עד שיצאו להם תחורים - אבל אני לא ממש זוכר מה היתה המשימה שלהם... אם תוכלי לתת לי את האינפורמציה הזו - זה בהחלט יעזור לי

ihovav

New member
לא הבנת את הכוונה שלי

אני צריך שתפרטי לי את הסיפור - כלומר - אני יודע שהיו הרבה חכמים סינים שישבו על זה עד שיצאו להם תחורים - אבל אני לא ממש זוכר מה היתה המשימה שלהם... אם תוכלי לתת לי את האינפורמציה הזו - זה בהחלט יעזור לי

נועה11

New member
אה...

יש שלושה עמודים ועל השמאלי ביותר מושחלות דיסקיות כך שהדיסקית הכי גדולה למטה , עליה יותר קטנה ויותר קטנה וכך הלאה. צריך להעביר את הדיסקיות לעמוד הימני כך שיהיו מסודרות באותה צורה אך אסור בדרך שדיסקית תהיה על דיסקית קטנה ממנה. זה בערך מה שרצית?

למעלה