מגדלי היוקרה .....................

G riffin

New member
מגדלי היוקרה .....................

בתל אביב הולכים ומתפשטים .

ozrok

New member
מה שחבל הוא

שמביאים לפה אדריכלים בעלי שם עולמי, שמגיעים לפה בשביל להצטלם לטלויזיה ובסופו של דבר מי שבאמת עושה את הבניינים אלו אדריכלים ישראליים. זו איננה ספקולציה או ציניות אופיינית, אלו דברים שנאמרים מידיעה אישית. למרות הצורך המובן במותגים ובפרסום, הייתי מציע ליזמים להאמין בשוק האדריכלים המקומי והמוצלח ולהפסיק עם רגשי הנחיתות הללו. הגיע הזמן שנרים את הראש ונתחיל לקדם את עצמנו, במקום להתלהב מכל שם שנשמע טוב באנגלית (וזה נכון בכל התחומים). כל מזרח אירופה נבנית היום ע"י אדריכלים ישראליים, ושמם הולך לפניהם בכל האיזור. אז עם כל הכבוד לכל אדריכלי הענק מחו"ל, שאני מאוד מעריך את עבודתם ואת פועלם, אני הייתי מסתפק באדריכלים תוצרת הארץ (למרות ששוב, אני מבין שבשביל לשווק בניין "יוקרתי" יותר קל למתג אותו עם פיליפ סטארק או ריצ'ארד מאייר).

העיקר השכנים ב-גבעת עמל ../images/Emo82.gif

העיקר השכנים מימול ב- " גבעת עמל " ימשיכו לחיות בתוך מעברות של השייח' ראאד סאלח

r a z r

New member
כל מילה בסלע..

צריך להפסיק עם הפרובינציאוליות,להאמין יותר בעצמנו.. צמח בארץ הזאת הון אנושי אדיר וכישרוני שאין כמותו,כלכלה משגשגת וחברה בריאה, כל זה למרות מציאות בלתי אפשרית והזויה של איום ביטחוני תמידי ועוינות חיצונית,אין לנו במה להתבייש,יש לנו במה להיות גאים.. מה גם שכפי שנאמר ע"י קודמי לאדריכל ישראלי יש שם לא רע בעולם אך משום מה המשווק הישראל עדיין מחפש את ה"חוץ לארץ"

../images/Emo104.gif איך המדינה נילחמת בעוני ../images/Emo35.gif

במקום לקחת את העניים ולעזור להם בשכונות שלהם , אז המדינה מעדיפה לפנות אותם !!!!!!!!!!!!!!!! , או .................................................. להרוס להם את הבתים כדיי להרויח עוד כסף על האדמות שלהם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo82.gif שכונת צמרות = לעשירים בלבד

עיריית תל אביב " הענייה ו-המיסכנה " תקבל המון כסף על כל המיגדלים האלה

דןמור

New member
אולי מספיק לצעוק?

לא ברור למה אתה כותב בטקסט מודגש ועם 40,000 רווחים מיותרים. יקראו את ההודעות שלך (למרות שרובן מיותרות) גם אם לא תצעק ככה.

Spianist

New member
אוקיי...

א) המפונים מביתם (שאינם פלשו לאדמה) מקבלים סכום שיכול לעזור להם בצורה דרסטית לא רק שהם עוזבים את ביתם אלא יש להם את האפשרות לגור בתנאים יותר טובים ב) המפונים שלא מקבלים כסף הם אנשים אשר פלשו לאדמה ואכן לא מגיע להם לקבל פיצוי יש מפונים שמקבלים דירה בפרויקט במקום הדירה הישנה שלהם לשפץ זה לא נכון לעשות במצבים כמו בשכונות שרמת החיים נמוכה ו... עיריית תל אביב לא רוצה לבנות פארקים???? אז ככה אחד התנאים של עיריית תל אביב לבניית פרויקטים גדולים הוא בניית פארק לרוב פארק גדול

למעלה