מגדלת לשעווה בחורף...

אני2222

New member
מגדלת לשעווה בחורף...../images/Emo4.gif

זוגתי מזה כחצי שנה, הביעה בפני את רצונה ותוכניותיה שבתקופת החורף, היא רוצה "לגדל לשעווה" את שערות הרגליים. מצד אחד, אנחנו מאוד חופשיים ופתוחים - רגשית, נפשית וגם פיזית. בתקופה הקצרה שאנחנו ביחד, הצלחנו להגיע לרמות אינטימיות ופתיחות מאוד גבוהים. מצד שני, זה גורם לי לחשוב שאני פחות טוב - שחשוב לה להיראות טוב כלפי חוץ, אבל היא מוכנה לוותר על זה כשהיא נמצאת איתי. מה דעתכם? מה זה מעיד על בחורה שמגדלת שערות על הרגליים בחורף? מה זה אומר על היחס שלה לבן הזוג שלה?

mika tal

New member
מבחינתי זו תופעה ממש מגעילה....../images/Emo2.gif

תקופות ארוכות בחיי הייתי ללא בן-זוג, אך מעולם לא חשבתי להישאר עם שיערות ברגליים. רגליים חלקות ומבריקות, זה לא בשבילו, זה קודם כל מבחינה אסתטית בשבילי.... עם כל הכבוד לפתיחות שלכם הפיזית, והרגשית, יש גבולות מסויימים.... אמא שלי פעם אמרה לי :מה שטויות, כבר מתרגלים... אני מאחלת לעצמי שתמיד אהיה יפה ומטופחת.. ושלא נדע מכאלה "הרגלים"....

nancxw

New member
רגליים.שערות ויחסים

אפשר להישאר עם הדילמא וזה נותן פרופוציות על האינטימיות שלכם

nancxw

New member
רגליים.שערות ויחסים

nancxw

New member
רגליים.שערות ויחסים

משהו מוזר לי -

זה באמת מפריע לך ? כלומר - זה מה שמפריע לך ? אם יהיו לה שערות ברגלים (לתקופה לא ארוכה במיוחד - אם אני מבין נכון את התהליך... לגדל עד שיהיה מה לתפוס עם שעווה...) אז תרצה להיות איתה פחות ? ואם התשובה היא כן - אז מה זה אומר על היחס שלך כלפיה - "אני איתך כל עוד את יפה ומטופחת" ?? אם אתה אוהב אותה אז מה הבעיה ? אני אישית לא רואה בזה שום דבר שמעיד על יחס כזה או אחר כלפי בן הזוג. גם אם נקצין ונגיד שאחרי הארה שנגרמה ע"י חלום שאמר לה לא להוריד יותר לעולם שערות בבית השחי - זה לא אומר כלום לגבי היחס. זאת היא וככה היא החליטה - זה עדיין הגוף שלה והוא עדיין בבעלותה. ואם אתם נמצאים ברמות כאלה של אינטימיות ופתיחות - אז תגיד לה שזה מפריע לך...

אני2222

New member
לא

זה ממש לא העניין. זה לא יגרום לי לרצות להיות איתה פחות (למרות שזה מאוד אסתטי כשהכל חלק). בסה"כ, ביקשתי לקבל דעה על מה זה אומר ביחסה אלי. חוץ מזה, די לצביעות! כל אלה שטוענות והופכות את השאלה שלי לכזו היסטרי, הן מהסוג שכל היום מתגנדר ומתאפר מול המראה - ולגברים, נראה אתכם הולכים עם מישהי לא אסטית (כנ"ל הנשים לגבי גברים!).

צודק !!

אבל זה לא אומר כלום לגבי יחסה אלייך - היא לא מזלזלת ולא "זורקת" - היא "מנצלת" תקופה שלא הולכים עם קצר... זה הכל. יותר נוח ויעיל להוריד עם שעווה - אך כדי להגיע לכך צריך לגדל קצת - בקיץ, לא נעים, לא יפה ולא אסטתי לגדל - ולו קצת - לכן היא עושה את זה בחורף. זה הכל. אתה מתגלח כל יום ? אתה שומר שחללילה לא תהיה כרס קטנה ? אתה הולך בקביעות לחדר כושר ? בדיוק אותו דבר (לפחות מבחינת רעיון ה"יחס"...).

Vdrums

New member
זה לא אומר כלום. תפסיק

להכניס שטויות לראש. היא רוצה לעשות שעווה נו אז? אם היא מעוניינת זה משנה את היחס כלפיך? זה מה שנוח לה וזהו. אסור לה לרצות לשנות את שיטת הסרת השיער? לא כל שינוי קטן מצביע על שינוי ביחסים...

זמשוש

New member
וזה כולה לשבועיים שלושה

כי תכלס אין סיבה למשוך את זה יותר מחודש צמיחה... אם אתה רואה שהיא כבר יכולה לעשות צמות ועדיין לא משעוונת אז תגיד לה...

mika tal

New member
תומר, מה קרה? אתה שאמרת שאתה נגעל

מבחורות עם שיערות ברגליים?? שזה מזעזע, ודוחה אותך לראות את זה ולו לשנייה, מה קרה פתאום????

Vdrums

New member
אין קשר בין זה לבין השינוי ביחסים

אני לא צריך לראות את השערות שלה.

orrin

New member
תגיד לי

ואם היא תחליט שבמקום ליות בלונדינית עם שיחר ארוך היא רוצה קוצים בשחור- זה אומר משהו על היחס שלה אליך? ואם היא תחליט שהיא לא הולכת עם שמלות יותר- זה אומר משהו על היחס שלה אליך? מה הקשר??????? היא והגוף שלה קשורים לבנאדם אחד- ולא, זה לא אתה. זה היא. צא מהסרט שכל מה שמישהו עושה קשור ישירות אליך. אנחנו עושים דברים גם בלי קשר למי שעומד מולנו- פשוט כי טוב לנו עם זה. להיפך, תפרגן לה שהיא משתפת אותך. היא יכלה פשוט להחליט לבד ושתלך לחפש..... ואתה יודע מה- אם הקשר בינכם כזה מדהים אתה כבר אמור לדעת שהיא סביר להניח יפה גם מבפנים ושזה מה שמשנה. אם אתה נמצא איתה רק בגלל שהיא עושה רגליים פעם בשעה, מגיע לה משהו הרבה יותר טוב.

magenta73

New member
אני חושבת שחברי הפורום המהוללים

מרשים לי לא לענות. עכשיו תסלח לי... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ סליחה.

המ

,בתור אח שהייהת עושה שעווה פעם ומכירה את התופעה המעצבנת הזו שעווה! עברתי פשוט לליזר פיתרון קל מהיר נקי כואב זה כן אבל שווה כל רגע\! אני בעד כי זה ממש סבל להתחיל "לגדל" ולחכות אני חושבת שגם לה זה מפריע אפילו אם היא לא מראה את זה , פשוט זה הפתרון שיש לה כרגעלמרות שלחבר שלי בזמנו זה לא כזה הפריע:*) אבל אולי תדברו על זה , ותוכל להציע לייזר זה הפיתרון הכי יעיל - אני מרוצה וממליצה

ebony

New member
זה לא מעיד כלום בוא נשאל את זה אחרת

מה זה אומר כשגבר מגדל שיערות ברגליים
לא אומר כלום הריי לא מצפים ממנו להתעסק עם זה. אז למה אתה צריך לצפות ממנה? כי היא אישה? זה לא אומר כלום. כל העיניין הזה הוא איזה שהוא תכתיב חברתי לחלוטין. אישית אני לא אוהבת להתעסק עם הרגליים יותר מידי ואני מורידה רק כשאני צריכה ללכת עם חצאית. עד היום אף גבר לא התלונן.. מה זה משנה יש לה או אין לה אתה אוהב אותה כמו שהיא? זה מה שחשוב בסופו של דבר. הדבר היחידי שזה אומר על היחסים שלכם זה שהיא מרגישה בנוח לידך ולא מרגישה שהיא צריכה להרשים אותך כל פכם מחדש כי אתה מקבל אותה גם עם שיערות ברגליים. וזה בסופו של דבר כל העיניין פה תהיה שמח שאתה גורם לה להרגיש בנוח ועזוב את השיערות שלה
חן

למעלה