מגדל אגד

danezeq

Member
מגדל אגד../images/Emo104.gif

זהו! אפשר לקחת נשימה עמוקה! מגדל אגד 245 מטר לא כולל השפיץ!!! כולל השפיץ (ספייר?) הוא 264 מטר!!! :):):):):):):):):) איזה כיף! הוא גם מופיע ברשימה של הגורדי שחקים (בנויים הרוסים ומתכוננים) הכי גבוהים בעולם - בערך דף רביעי זה גם משהו :) נכנסתם ל http://www.skyscraperpage.com/ בזמן באחרון? עכשיו ישנה דיאגרמה של כל הגורדי שחקים בת"א, גם אילו שיבנו בעתיד! :):):) סוף סוף המידע על מגדל אגב הורחב - הוא יבנה ב2006 (ככה כתוב שם), אני מאמין שהכוונה היא לסוף הבנייה וסוף סוף אילוסטרציה נורמאלית! הללוייה! ושאלה שלא מפסיקה להטריד אותי, למה הם שמים את בית רנו בת"א? איפה זה יבנה בכלל? לפי מה שהבנתי זה אפילו לא יהיה בגוש דן - מאיפה אפשר להשיג פרטים? אני לא ישן בלילה בגלל הבית רנו הזה אגב בדיאגרמה של ת"א עדיין חסרים המון מגדלים מתוכננים (כנראה שאין להם אילוסטרציות עדיין) - אין מגדל המניפה
לא שווה
אגב מי שצייר את האילוסטרציה (ליאור) כנראה יודע יותר מאיתנו - חייבים ליצור איתו קשר! - מי זה? אולי נכנתוב מכתב לאתר מה דעתכם? נ.ב תיכף אני יעלה משהו מצחיק (חלקכם בטח ראה את זה)

oren*

New member
../images/Emo6.gif ליאור הוא אדם סודי מאוד, אף אחד

עוד לא הצליח ליצור איתו קשר או להשיג פרטים לגביו.

האמת היא שskyscraperpage.com

מתעדכן המוןןןן בזמן האחרון, במיוחד גורדים בישראל. כל שלושה ימים נוסף שם משהו. למרות שלקח להם כמעט חודש להעביר את מגדלי התאומים מbuilt לdestroyed.

למעלה