מגדל איילון סוף סוף מתחיל לצמוח

גראנד

New member
מגדל איילון סוף סוף מתחיל לצמוח

בשעה טובה סוף סוף התחילו לעבוד על המגדל עצמו לאחר שכל התקופה הזאת העבודה התרכזה בהשלמת החניון העילי של הבניין (למי שלא הבין למה לא מתקדמים שם...) אני צופה שהמגדל יגדל לפחות בקומה כל שבוע ... מה שמדהים שהמגדל יהיה גבוה במיוחד יותר מ40 קומות והוא אחד המגדלים היפים ביותר באיזור בשל צורתו החללית והמיוחדת שלו אחד המגדלים החביבים עלי ללא ספק...

r a z r

New member
שיצמח כבר,התרגלנו לקצב של עזריאלי

חשבתי שהם הולכים לבנות גם על החנייה כלומר לעבות את מגדל,טוב לא נורא, גם כך המגדל ישתלב יפה מאד עם שני האחים משמאל.. אגב מה קורה עם המגדל הרביעי,מימין לאיילון??

ozrok

New member
הוא בתכנון

ראיתי הדמייה שלו. לצערי ההדמייה עדיין חסויה ואינני יכול להראות אותה. אני רק אגיד שהוא מאוד דומה במרקם שלו לבניין הסיטי טאוור (אולי בגלל שמדובר באותו משרד אדריכלים)- ובהתאם הדעות לגביו חלוקות. ברגע שההדמיה תאושר- תהיו הראשונים לראות.

tamir1991

New member
הינה הדמיה של המגדל לאחר סיום הבניה

בתמונה: דגם המתחם. מגדל הילקרסט (רביעי מימין), מגדל אילון (שלישי מימין)

eyalmel

New member
שני המגדלים השמאליים חדשים לי

יש עליהם פרטים כלשהם?

tamir1991

New member
כן

קטע ע"פ כתבה באתר y-net: בעתיד צפויים להבנות מצפון למגדלים אלה שני מגדלים נוספים (מה ששאלת בהודעה), האמורים להשלים את המתחם הנקרא "גדת האיילון" של רמת גן - תוכנית המבוצעת בשיתוף מנהל מקרקעי ישראל ובעלי הקרקע - נתיבי איילון

oren*

New member
באמת נחמד לראות סוף סוף את הפיגום

למרות שאישית הייתי מעדיף שסדר המגדלים יהיה שונה וגיבור יהיה הראשון בשורה, מאוד אוהב את הייחודיות שלו לעומת המבנה הסטנדרטי יותר של איילון.

pavel01

New member
אני יביא עוד תמונות ביום ראשון

טוב אני בבסיס עכשיו, סוגר שבת אבל אני תמיד עובר בבורסה בדרך הביתה אז אני יביא עוד כמה זוויות של הבנין מהצד של רמת גן לפני שאני הולך לתחנת הרכבת מרכז... סוף סוף הם התחילו לבנות את הבנין אחרי איזה חצי שנה של הכנות... וגם ראיתי שהבניה של מגדלי "גינדי" מאחורי שער העיר כבר התחילה... עדיין אין מנופים אבל בהחלט אפשר לשמוע מז'בוטינסקי שיש עבודות באיזור... אם אתם רוצים אני יכול להציץ גם לשם...

למעלה