מגדל אשכול

Agent Saimon

New member
מגדל אשכול

שלום! רציתי לדעת האם יש מצפה במגדל אשכול, והאם הוא פתוח לציבור? תודה.

אכן כן...

עולים לקומה האחרונה במעלית, ואז יש כמה מדרגות שצריך לעלות. נוף משגע...כשאין ערפל.

amitk80

New member
שמעתי גם שמישהו קפץ מאשכול

שמעתי שמישהו קפץ מבנין אשכול והתאבד. האמת שאני יודע שבאחת הקומות יש את משרדי הצבא ומלא אנטנות על המגדל שמשדרות לכל הקמפוס ומטגנות לנו את המוח בקרינה אלקטרומגנטית...

salt of earth

New member
מישהי קפצה

השמועה אומרת שהיו שני מקרים של התאבדויות פעם הייתה מרצה ופעם סטודנטית. מאז אטמו כל חלון במצפה.

כבשה200

New member
זה סיפור שמספרים אותו כבר 20 שנה לפחות

והוא כנראה ממש לא נכון

אל תגידי שזה לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

תיכף תגידי שגם אליהו ענבים לא קיים... ואנחנו כבר בנינו סיפורי קשר בין ההתאבדויות , שהיה ביניהן רומן ומישהו גילה...

Agent Saimon

New member
תודה על התשובה

אולי אקפוץ לשם (ולא "משם"
) בימים הקרובים בבוקר \ אחה"צ.

Josette

New member
באיזו תחנה יורדים כדי להגיע לבניין?

אני צריכה להגיע לבניין אשכול, נוסעת בקו 46. באיזו תחנה עליי לרדת? ואם לפני כן אני עושה סידורים ברב תכליתי, זה הרבה הליכה עד אשכול?

הראשונה

ומשום מקום זה לא הרבה הליכה, האוניברסיטה ממש זעירה (15 דקות מקסימום מהמעונות לאשכול).

תשובות...

אשכול זאת אכן התחנה הראשונה, את תראי מצד שמאל בניין גבוה. ורב תכליתי זאת התחנה האחרונה. מהרב תכליתי לאשכול כל הדרך היא בעלייה, וחם מאוד... אז או שתעברי דרך הבניינים, או שתתחילי מאשכול ואז תרדי לרב תכליתי. בקיצור, אל תלכי בחוץ ברגל, תשאלי אנשים איך מגיעים דרך הבניינים...(לא אוהבת חום ושמש...)

amitk80

New member
תרדו בתחנה ראשונה

תחנת אשכול זאת תחנת האוטובוס הראשונה (תזכרי שתמיד את האנטנות יציבו בראש) אם הולכים מאשכול עד לתכליתי ברגל בירידה זה בדיוק 5 דק' אבל ממש לא כדאי לעלות את כל זה. אפשר ללכת דרך הבניינים. שוב, אני לא יודע כמה השמועה נכונה שקפצו מאשכול, אבל אני משער שכמה אנשים כבר דיברו על זה, אז בכל זאת.

כמה תחנות בסה"כ יש?

3? אשכול, רבין ומעונות\רב תכליתי? או שיש עוד? (ואירנה, סליחה מראש על השאלה, פשוט לא כ"כ בא לי לנסוע לאוניברסיטה רק כדי לבדוק כמה תחנות אוטובוס יש בה...)

ofir50

New member
אני בטח האדם המשועמם בתבל

אבל אני ספרתי את מספר המדרגות המדויק שיש בבניין המדרגה ולמיטב זכרוני המספר עומד על 150 מדרגות ומה אנחנו למדים מכך? 1- יש לי יותר מדי זמן פנוי 2- שיש הרבה מדרגות בבניין המדרגה

למעלה