מגדל בן 40 קומות יבנה מעל לקניון בת ים

מוטי כ

New member
מגדל בן 40 קומות יבנה מעל לקניון בת ים

המגדל מתוכנן להיבנות מעל חלקו הצפון מערבי של הקניון ולהיות בגובה של 158 מטר מעל פני הים. במקור איפשרו זכויות הבנייה 11 קומות המיועדות למשרדים., קומה ציבורית ושתי קומות מסחריות קיימות. התוספת שאושרה מוסיפה זכויות בניה של 12,500 מ"ר למגורים ו-500 מ"ר שטח ציבורי. במסגרת התכנית תתווסף גם קומה לצורכי חניה והשטח שמשמש כיום כחניה ברחוב רזיאל יהפוך לגינה ציבורית.

oren162

New member
זה לא להאמין כמה קומבינות יש במדינה הזו!!!

די כבר! תנו לנשום, כמה מגדלים של עשירים אפשר לבנות פה. אני מרחם על תושבי רחוב יוספטל שממילא כבר צפוף . אם זה באמת יקרה , אז יהיה שם פיצוץ אוכלוסין.

down under

New member
מגדל מגורים זה לא כזה פיצוץ אוכלוסין

ממש לא. מגדל של 30 קומות למגורים (מתוך 40 הקומות יהיו כ-10 קומות למסחר [קרי משרדים]) זה אומר בערך 100 דירות כלומר 450 עד 600 תושבים. אם מסביב למגדל אין בניה צפופה, ורוב בת ים היא בניה מאוד צפופה, הרי שזה לא הגדלה משמעותית של כמות התושבים פר מ"ר. חוץ מזה המגדל הזה הוא לא בדיוק בניה לעשירים. מחיר דירה במגדל כזה היא לפחות 30% פחות מאותה דירה במגדל בעיר ת"א (הכוונה אותה קומה ואותו שטח בנוי ומס' חדרים וכו').

oren162

New member
אז אני מבין ממך שאתה בעד העניין.

קודם כל, אם הייתי גר ברחוב יוספטל וסבבתו הייתי עושה הכל כדי למנוע את הבנייה של המגדל הזה. מגדל של 40 קומות שנבנה באיזור של בניינים גג 5 קומות זה מאוד מפלצתי לדעתי. אל תשכח שהאיזור הזה לא בנוי לשאת בבת אחת מגדל של 40 קומות. גם אם נקח את הדוגמא שלך שיהיו שם 100 דירות.זה לא מעודדש על שטח כל כך מצומצם שנמצא בלב איזור מאוכלס יתבספו פתאום במכה 600 תושבים שלכל דירה תהיה יותר ממכונית אחת בממוצע. ושלא נדבר על הנוף המכוער. זאת קומבינה. כמו שעל שטח גן העצמאות בעיר נבנתה קבוצת מגדלים.

למעלה