דעתי המפורטת על הבניין
תחילה אציין שלא מצאתי את המשרד בדפי זהב או במקום אחר, אך ייתכן ששינתם את שמכם לאחרונה, אז אענה בפירוט. כן, הבניין הוא יחסית סטנדרטי לבניינים הנבנים בשנים האחרונות במע"ר תל אביב וברמת החייל. סגנון החלונות המרובעים והזכוכית הכחולה הוא מוטיב חוזר ברוב המבנים בשנים האחרונות שנבנים במרכז, כך שאני מניח שהצפייה הראשונה שלכם לא תהייה שאנשים יתפעלו מהייחודיות של הבניין. עם זאת, סטנדרטי לא אומר רע וגם התוספת בראש הבניין היא מעניינת. יחסית לצורה הסטנדרטית הבניין דווקא עומד יפה מבחינת פרופורציות ובהתייחסות שלו לשאר המבנים לידו. קשה לשפוט בדיוק את צבע מסך הזכוכית כי הם שונים בין שתי ההדמיות - אך לטעמי הצבע הכהה יותר מתאים ומעניין מאשר הכחול הבהיר הנפוץ יותר במחוזותינו. חסרה לפי דעתי התייחסות משמעותית לקומת הקרקע והשילוב שלה עם הרחוב. מהבחינה הזאת היה אפשר לזרוק את הבניין כמעט בכל נק' בתל אביב ולא הייתה לכך משמעות. מפליא אותי שבחרתם למחוק מההדמיה הראשונה את תאורת החשמל המיוחדת ברחוב (הפנסים הירוקים) - יש להם משמעות גדולה באופן שבו נתפס גם הבניין. האם מתוכנן שטח מסחרי או שטח לבית קפה בתחתית המגדל? זה מאד משמעותי. אהבתי מאד את הבליטות האופקיות כל קומה, במסך זכוכית, וגם את המעקה בחלקו העליון של הבניין (במרפסות). הצד הדרומי של הבניין (בתמונה השנייה, כאשר המבט הוא צפוני) גם הרבה יותר מעניין ומושך מאשר הצד שקרוב למגדלי בס"ר. הגריעה בבניין (עם המעקה), כמו גם החלק האלכסוני נותנים הרבה מאד לבניין - דבר שחבל שלא מתבטא באופן מרומז לפחות גם בצד השני. כפי שכתבו לפני באופן תמציתי יותר ובוטה יותר - בסה"כ הבניין מתאים לאזור, נחמד ונראה טוב. עם זאת, הוא מאד סטנדרטי ודומה מאד לעשרות המגדלים (הגבוהים והנמוכים) אשר נבנים בשנים האחרונות בתל אביב וברמת גן (בעיקר בעקבות יסקי שהכניס את הצורה הזאת חזק לישראל) - וזה משהו שאני מניח שידוע, אך צריך לקחת בחשבון.