מגדל משרדים חדש בקריית עתידים

oren*

New member
מגדל משרדים חדש בקריית עתידים

35 קומות, בנייתו החלה ותימשך כ-3 שנים. שטחו - 60 אלף מ"ר 5 קומות חניה תת קרקעיים נראה מעולה.

danezeq

Member
זה האתר בנייה הענק הזה מול הקאנטרי?

(הבור) עובדים של על משהו כבר יותר משנה! למה אין מנוף?

oren*

New member
לא הייתי באיזור כבר די הרבה זמן, אז

אין לי מושג באיזה בור מדובר. למיטב זכרוני קריית עתידים קרובה מאוד לקניון איילון (פניה ימינה בכביש מרמת גן לצהלה).

danezeq

Member
מתחם עתידים

קריית (מתחם) עתידים זה שטח של תל-אביב קרוב לכביש גהה הוא הכי קרוב לשכונת נוה שרת, בקצה במזרחי צפוני של תל-אביב שטח זה מלא בפרדסים ובשנים הקרובות יבנו שם המון שכונות במתחם עתידים, עתידים להיות גורדי שחקים רבים והוא יראה כמו מתחם הבורסה - היום כל תכנית במקום הזה היא גורד שחקים, האיזור מתפתח בקצב מטורף כשאני באתי לגור כאן,(אני גר קרוב למתחם עתידים, היו שם רק מחסנים) וכל מה שנבנה שם מסתיים במהירות כמו של מגדל טויוטה פעם קראתי על מגדל 40 קומות שמתוכנן להיבנות שם -אבל כנראה שמדובר במגדל בן 35 מול קאנטרי נוה שרת

wakshlak

New member
מידע נוסף ושונה מעט...

הי, שמעתי על המגדל הזה, אך היה כתוב (שני עיתונים) שהוא יהיה 29 קומות ולא 35. כפי שאמרנו כבר, אנחנו בישראל, אז דבר לא בטוח עד שהוא בנוי... אכן, יהיו 5 קומות מתחת לקרקע. חברת מליבו תבנה אותו עבור 80 מליון שקל... וזה בבעלות של עריית תל אביב ואוניברסיטת תל אביב. אסף.

danezeq

Member
אני סבור שזה מגדל אחר

ישנם כמה תכניות למגדלים במתחם עתידים

oren*

New member
במקרה הזה אתה צודק לדעתי, לפחות

בתיאור הבעלים של המבנה. אוניברסיטת ת"א ועיריית תל אביב. בנוגע לחברת מאליבו, לא כתבו דבר. יכול להיות שדיברו על 35 קומות כולל קומות החניה התת קרקעיות, לא בטוח.

למעלה