מגדל עלית ברמת גן-אילוסטראציה...

Secular

New member
מגדל עלית ברמת גן-אילוסטראציה...

אחרי מאמצים כבירים,הצלחתי להשיג את האילוסטראציה של מגדל עלית בר"ג, מהחברת האדריכלים של הבניין-פייגין אדריכלים-תהנו
!!

TheIllustrator

New member
מאיפה הבאת את האילוסטרציה הזו?

המגדל פשוט מכוער!!!(ע"פ הדגם הזה... בתקווה במציאות הוא יהיה יפה יותר) ובכלל, הוא ייבנה על צומת עלית במקום הפעל הישן והמתקלף? לגבי השאלה של "מה עם שני המגדלים"... אמורים היו להבנות שם מגדלי פיין, אם אנני טועה. שני מגדלים של 210 מטר או משהוא כזה. זכור לך משהו כזה, סקיולר? (וממתי מגדל עלית תוכנון להיות 240 מטר?)

Secular

New member
תגובה...

היי אילו, אם כן אני שלחתי אי-מייל לחברה שתיכננה את הבניין-פייגין אדריכלים והם מסרו לי את הפרטים האלה,כך שאני פשוט מעביר אינפורמציה לא יותר.

Secular

New member
אגב,לגבי ה-240מ´

בדקתי כמה אתרים כדי למצוא עבורך הוכחה יותר מאשר אי-מייל,והנה כתובת בה כתוב שמגדל עלית הוא 240מ´: http://www.library.tudelft.nl/~egram/skylines.htm

Secular

New member
פרטים כאן...

אם כן הבניין יהיה בין הגבוהים בארץ ובמזה"ת בגובה של 200מ´/60 קומות, ומיועד להיבנות עד 2007.

Secular

New member
וזה אחרי שהורידו את הגובה מ...

240מ´/65 קומות בעקבות המיתון במשק!

Secular

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר??

שנים??? מאיפה זה???,אני שמעתי רק על מגדל אחד:מגדל עלית,וזהו!!

Secular

New member
יכול להיות...

שזאת הייתה התוכנית הראשונית,ובגלל מחסור בתקציב-צימצמו לבניין אחד בלבד.

oren*

New member
מעניין מאוד, האם החלק התחתון הוא

זכוכית? (נראה שקוף) היכן יוקם? על צומת עלית היכן שהיום נמצא המפעל? טוב שיש עוד אנשים עם חשיבה קדימה בארץ הזו

TheIllustrator

New member
אורן - אם מדברים על חשיבה...

אני בכלל בעד עיבוי אזור הבורסה המקורי ונגד פריסת הגורדים על אזור נרחב. בכלל, צומת עלית זה ממש המקום האחרון אליו צריכים הגורדים להתפרש. אני הייתי מעדיף עיבוי ובניה לגובה בצפון מתחם הבורסה המקורי.

א.א.אפל

New member
נושא מצויין לדיון. ודעתי היא

לצמצם את הבנייה הרחוקה מהאיילון, חוץ מבניית המלונות לאורך החוף (סאבטקסט- מע"ר רוטשילד הוא אסון!) לדעתי גורדי השחקים התל-אביביים צריכים להתרכז בגדות האיילון בכלל ובבורסה בפרט. כמו כן, קיים שטח עם אחלה פוטנציאל לבנייה לגובה- המגרש שכרגע ריק צפונית למתחם רכבת מרכז (ארלוזרוב). ואגב מתקלפים- להרוס את בית-הנתיבות הנוכחי של הרכבת, להרוס את כל המתחם, כולל החנייה ומסוף 2000, להעלות את הכל על כמה קומות, ולהפוך את האיזור לגן-עדן של עסקים. וקודם להעביר את נתב"ג למקום אחר, כי כל עוד הוא כאן לא ייבנה שום גורד מעל ל-80 קומות.

למעלה