מגדל קולומבוס בניו-יורק...

Secular

New member
מגדל קולומבוס בניו-יורק...

אם כן,המיליארדר דונלד טראמפ לא מבזבז את זמנו,וכבר מציע להקים מגדל מונמנטלי בשיתוף עם חברת ארכיטקטים ישראלים(אלי עטיה). בכל מקרה,גובהו של הבניין הוא 492מ´ ו-130 קומות. מה שבטוח-יהיה נחמד לראות את מנהטן מתחדשת עם בנין כזה!!
 

DrunkGoat

New member
וואו...

נראה נחמד :) וזה גם יחזיר לניו יורק את תואר הבניין הכי גבוה, לא?
 

reshef

New member
לא..

זה לא יחזיר לניו יורק את תואר הבניין הכי גבוה בגלל שעד שהבניין הזה ייבנה, בניין אחר כבר יעקוף את הגובה הזה. להזכירך, הבניין הזה מסווג כ-vision ב- SkyScrapers.com, מה שאומר שלא בטוח בכלל שהבניין ייבנה.
 

TheIllustrator

New member
הפרוייקט שהוזכר

כאן כרגע, בוטל כבר לפני מספר שנים! לשמחתי(דעה אישית לגמרי), כל אותם מגדלי "חזון" אינם(לרוב), אלא גחמה של אדם כזה או אחר ורובם בכלל אינם באים לידי מימוש. רובם בניינים אקצנטרים(ולא אטרקטיביים), וכמעט כולם אמורים לבלוט בצורה אגרסיבית מעל קו רקיע העיר בה הם "מתוכננים". כפי שבוודאי הבנתם, אני לא ממש מחבב פרויקטים כדוגמת אלה שנראו בפורום שלנו לאחרונה. מה דעתכם? מסכימים איתי? כן או לא?
נ.ב - המגדל הנ"ל שתכנן עטיה אינו כה גרוע... למעשה מדובר במגדל יפהפה ומאד ייחודי(ניתן לראות רעיון תכנונו באתרוף,הלא מעודכן, של עטיה), אבל שוב - הוא לא ייבנה לעולם. (בתמכונתו הנוכחית, בכל אופן)
 
למעלה