מג'דרה

Bliss89

New member
מג'דרה

שלום, ניסיתי להכין מג'דרה בלי לשים אבקת מרק עוף, רק מלח פלפל, וזה יצא די תפל (עם זה יוצא לי תמיד טעים)
השאלה שלי היא האם יש תיבול שאני יכול להשתמש בו שהוא טבעי ולא מעובד (לא רק טבעוני) במקום האבקת מרק
 
תוסיפי כמון

כורכום ומעט יותר מלח ופלפל. טגני את הבצל לפני . אין סיבה שיצא תפל
 

ladybug6

New member
כמון

תבלין חובה במג'דרה.
וגם בצל מטוגן כמעט שרוף, המון ממנו.
מושלם, וממש לא צריך אבקות
 

גםאני5

New member
שימי חוויאג' או תערובת תיבול הודית, רק כדאי

לוודא שאין בזה MSG (לשמחתי אין הרבה כאלה) או לחלופין נסי את אבקת ה"מרק" המזוייפת של הבלוג של יערה שרי (יש בה כורכום שיצבע את האורז)
 
למעלה