מגהדת' עושים לדזפ

M e n s R e a

New member
מגהדת' עושים לדזפ

כפי שסיפרתי (שוב ושוב, אני מניח), באלבום החדש דנדש של מגהדת', שיצא ב-15/5, יש קאבר ל-Out on the tiles. הנה לינק, שהובא מפורום מגהדת'.

M e n s R e a

New member
ובסוף יש גם סוג של מחרוזת אינסטרומנטלית

אז שווה להשאר עד הסוף. וכן, לדזפ עשו את זה טוב יותר, אבל בחיאת, לא חוכמה, השוואה לרוברט בימיו הגדולים בד"כ תשאיר את הסולן השני לא במצב משהו...דייב תותח, בדרכו שלו.

FunkyMonk

New member
אה, אתה לא רציני נכון?

אחלה נגינה, אבל בחייאת, קצת מפריע שהוא שר שלוש אוקטבות מתחת לרוברט. שומעים שהוא זמר מטאל, מנסה להיות רציני מידי.. זה נשמע כאילו הוא שר עם פרצוף זועף. אני לא יכול לשמוע אותו, ברצינות. הוא שר גרוע. הם מנגנים בסדר, אבל קצת עצבני מידי לטעמי, לא יודע איך להסביר את זה. הקטע בסוף כל כך לא לד זפליני שזה לא יאומן... חמוד, ראיתי קאברים יותר גרועים - יאמר לזכותם. אבל בחייאת, איך אפשר בכלל לרצות לעשות לד זפלין עם כזה זמר?

FunkyMonk

New member
ד"א, הקטע בסוף לא סתם אינסטרומנטלי...

זה הריף של קאשמיר.

M e n s R e a

New member
הסולן הזה הוא אחד הסולנים הכי טובים אי פעם

במטאל. אבל כן, לא ממש מתאים לו לעשות לדזפ. וטובים ממנו לא מתקרבים לרמה של רוברט. כמו שאמרתי-כשסולנים נכנסים להשוואה עם פלאנט, הם נוטים לא לצאת מזה טוב. לא הייתי אומר שהוא שר גרוע, אבל כן, הוא מביא איתו את סגנון השירה שלו. שלא ממש מתאים לשיר הזה.

חחחחח אם זה עצבני לך מדי

אז אל תנסה לשמוע הורקור או כל סוג שהוא של גריינדקור, זה ינקב לך את עור התוף

FunkyMonk

New member
לא יודע בדיוק

זה לא היה מבחירה שלי. חברים מטאליסטים שלי, דברים סטייל סליפנוט, בעיקר. פעם הייתי בהופעה שלהם (במין מסיבת מטאל), היו כמה להקות שהופיעו לפניהם - עשו קצת קאברים לכל מיני להקות דת' ושטויות כאלו. לא מהדברים היותר מדי כבדים, אבל בטח יותר "עצבניים" ממגהדת'. זה ממש לא הסגנון שלי, כפי שאתה יכול להבין, ולכן אני לא יכול להמליץ לך על שום דבר, מצטער. (;

M e n s R e a

New member
סליפנוט אולי יותר רועש ממגהדת'

אבל בטח לא מתקרב לאיכות. וזה נו מטאל, אם אני לא טועה. ומן הסתם שמת לב שדת' מטאל לוקח את סליפנוט בהליכה, מבחינת רעש.

FunkyMonk

New member
חמוד

בכל זאת זה סתם רעש לדעתי.. וואלה בראשון היה אחלה סולו, חבל שהוא כזה קצר. חוץ מהסולו היחסית מגניב שאר השיר היה סתם רועש מדי. הקליפ, ד"א, היה צפוי. (למרות שחשבתי שהוא גם מתכוון לאכול אותה אבל כנראה שהספיק לו לחתוך.) השני לא הבנתי תפואנטה שלו, סתם צעקות במשך דקה וחצי. =)

זה הכי לא "סתם רעש"

מאחורי הרעש יש תחכום כביר כזה ונגינה מהירה ועצבנית כזאת
חחחח והשני יש לו פואנטה טובה כזאת, גם אני לא הבנתי אותה מרב שהיא מורכבת

דווקא יותר אהבתי את הקאבר

חחחחח זה לא מתאים לדייב לשיר את המילה love אבל יצא תותחי

M e n s R e a

New member
לא יכול להסכים איתך כאן...

עם כל האהדה של למגהדת' + ההערצה לדייב.

למעלה