מגה אירוע או הרבה ממוצעים?

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
מגה אירוע או הרבה ממוצעים?

לפני כמה ימים העלה כאן קולורבי נקודה מאוד מעניינת, והביע אכזבה מהקארדים שה-UFC בונים באירועים. אני מסכים ולא מסכים.. אי אפשר שלא להתלהב מקרב בין סרה לסיינט פייר, בסך הכל מדובר ביריבות ובנוסף לכל ככל הנראה 2 הלוחמים הטובים למשקל שלהם בעולם כיום.. אבל, מה עוד יש חוץ מזה ב-UFC 83? לא הרבה.. קרבות ממוצעים+ שבטוח לא נבוא בטענות או בתלונות. השאלה שלי האם יש מקום לבנות ב-UFC כל 3 או 4 חודשים אירוע ממש מפוצץ בשמות, "אירוע שיא", וכמובן בין האירועים עדיין נראה ונצפה במיני אירועים עם קרבות מאתגרים ומושכים. אם לאסוף את הקרבות המרכזיים של התקופה האחרונה ונשים אותם בקארד אחד: 1. צ'אק לידל נגד ואנדרליי 2. ג'ו סטיבנסון נגד בי ג'יי פן 3. סילבה נגד הנדרסון 4. נוגיירה נגד סילביה 5. סיינט פייר נגד יוז אז מה עדיף, מגה אירוע או כפי שה-UFC עושים עכשיו.. פשוט מאזנים את הקארדים בצורה דיי שווה.

AmericanDragon

New member
לאזן ולהשאיר כמו עכשיו

כי אירוע אחד יהיה פצצה והבאים אחריו יהיו מאכזבים סטייל 78.

e m z

New member
זה לא כזה משנה

כי זה לא יקרה לעולם. לדיינה אכפת רק מאיך למכור ומ$$$ הרי כל UFC הוא "FUCKING THE BEST UFC CARD EVER FUCKING"

shacta man

New member
אם לדיינה לא היה אכפת מהכסף

אז גורל הUFC היה זהה לזה של פרייד. לשום ארגון אין מבחר בלתי מוגבל של קרבות על. לשרוף את כל המצ'אפים המעניינים ביותר בערב אחד ניראה לי מיותר. מה ישאר להם אח"כ? הUFC עושים בשכל, הם בונים קארד סביב שמות חזקים וכך מקדמים כשרונות צעירים שבתורם יהיו במיינאיבנט.

t-man

New member
אני מעדיף את הפרומט הנוכחי

אני אוהב את הפריסה הנוכחית-ני אוהב את המבנה של שני קרבות עם בעלי שם והשאר קרבות עם מתחרים פחות מבוססים.

גיא ע

New member
הפורמט הנוכחי לא רע

בסה"כ גם קארדים עם שמות פחות נוצצים עושים אירועים מעניינים ולוחמים עם שם פחות טוב רוצים להוכיח את עצמם, ולעומת זאת גם קרב מרכזי עם שני שמות נוצצים יכול להיות משעמם.

talhorm

New member
אוהב את הפורמט הנוכחי

מגה קארד יוביל לאירוע טוב פעם בשלושה חודשים, ובUFC מרימים אירוע בממוצא של כל חודש אפילו פחות, וכולל הUFN'S זה בכלל יוצא הרבה אירועים בשנה בקיצור, 2 קרבות גדולים, אם אפשר 3 אז תודה רבה, ועוד 2 קרבות עם שמות מפתיחים לעתיד... שיהיו בעוד כמה אירועים נחשבים בקרבות הגדולים.

למעלה