מגה סיטי-מגה של פרוייקט!!

Secular

New member
מגה סיטי-מגה של פרוייקט!!

טוקיו,חוץ מהיותה בירת יפן והעיר הגדולה בעולם(24 מיליון תושבים), היא מרכז הפרוייקטים האדריכלים העתידניים המדהימים ביותר,אך ישנו פרוייקט אחד שעוקף ביומרתו אפילו את אקס-סיד והספירל,מדובר בפרוייקט מגה סיטי-מיני עיר בתוך פירמידה מצופת זכוכית אשר נועדה לפתור את בעיית הצפיפות ההולכת ומחמירה בטוקיו,ויפן כולה. אם כן,מדובר אכן בפירימדה,אשר גובהה יגיע ל-2ק"מ!!,הפרמידה תהיה מורכבת מ-8 שכבות של קומות,שכל שכבה בעובי של 250מ´! אבל אחד הדברים המסובכים היא מערכת התנועה בהתחשב בגובה ותנאי הלחץ השונים,אך אין דאגה גם לזה דאגו היפנים; מערכת תנועה אנכית תהיה מורכבת מ-520 קבינות(מעליות קטנות) אשר תכולתן המקסימלית היא 50 בני אדם לקבינה,מהירותה תהיה כ-36קמ"ש. מערכת תנועה אופקית תהיה מורכבת מ-800 קבינות אשר תכולתן המקסימלית היא 75 בני אדם לקבינה,ומהירותה כ-40קמ"ש. כמו כן,ישולבו מעליות שתנועתן אלכסונית על גבי צלעות הפירמידה. אחד העקרנות החשובים בפרוייקט הוא שמיקה על איכות הסביבה,ולכן מערכות החשמל והמים יעבדו על פי עקרונות אלה;מי הביוב יטוהרו במערכת מתוחכמת של התפלת מים וישמשו לתעשייה.מערכת החשמל תכלול תאים סולרים ענקיים ומערכות אשר יקלטו אנרגיה מהרוחות. למרות היותו של הפרוייקט יומרני,הוא הכרחי ולכן יהיה מאמץ של ממש לבנות אותו כדי לתת פתרון מקסימלי לבעיית הצפיפות בעיר. בכל מקרה,אם יבנה,יקחו עבודות הבינוי על"פ ההערכות כ-10 שנים לפחות שבסופן יתגלה לעולם פלא שלא נראה כמותו!!

kyle

New member
שמו פה כבר את התמונה הזאת...

אבל לא הסבירו עליה כל כך הרבה!

Secular

New member
בסס"ק התבלבלו ו...

שמו את התמונה בווב פייג´ של אקס-סיד,אז בטח גם פה לא ידעו למה שייכת התמונה.

stan_southpark

New member
|גם לא בעוד 200 שנה ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

fireman

New member
שמע לי....

תפתח אתר תקרא לו פנטזיות של עוד 1000 שנה דוט קום ותשים שם את התמונה אולי עוד 1000 שנה מישהו יחפור וימצא את השרת שאחסנו עליו את התמונה הזאת ויצחקו עלינו איזה אהבלים היינו שבכלל חשבנו על לבנות דבר כזה.... תגידו לי היפנים האלה כל כך דפוקים או שזה רק אני?

Secular

New member
היי../images/Emo46.gif,תרגע ותפסיק לזלזל|! כי...

לפני מאה השנה,מי היה מאמין שיהיו מטוסים שעוברים את מהירות הקול, מחשבים עם אינטרנט או שיבוט גנטי?!אף אחד!! אז באותה מידה שאתה לא מאמין שזה יבנה,אנשים לא האמינו שיהיו כל ההמצאות והגילויים האלה שציינתי. אני לא אומר שבמאה אחוז,הפרוייקט העצום הזה אכן יבנה,אלא ששווה לעקוב אחריו ולראות את ההתפתחויות!

TheIllustrator

New member
אין מה לעשות

הכבאי צודר לחלוטין!!! ושוב פעם... אל תשוו בין המצאת המטוס לבין בניית מגדלים בגובה 1000 מטרים והלאה! המצאה - כשמה כן היא, דבר שלא היה קיים לפני-כן... אולם בנייה זהו תהליך ארוך בעל תמורות שניתנות לצפיה - בטח בעולם טכנולוגי כשלנו כיום. אפשר להעריך מה יהיה בעולמנו בעוד 100 שנה... פחות או יותר, אבל ללא כל צל של ספק - בניינים של 1000 מטרים זה לא חלק מכך! בעבר הוסברו בפורום(לרוב ע"י מר פיירמן המהולל!), הסיבות למדוע בניין כה גבוה הינו בגדר חלום ותו לא. ואם לא די בסיבות אלה, בשנת 2002, לאחר מתקפת הטרור על מרכז הסחר העולמי(ויום לאחר נסיון ההזדהות של איזה נער טמבל מטמפה, פלורידה), כל קיום גורדי השחקים - בפרט אלה העצומים בגובהם - מוטל בספק. לכן, אני באמת מציע שלא תתפחו תקוות מרובות. לא ייבנו בניינים של 1000 מטרים במאה הקרובה!

fireman

New member
מהולל?!

אולי תפסיק להתחנף כבר?! (ד"א למה אני לא רואה הפקדה של ה500 שקל שאתה חייב לי בתמורה לזה שאני כותב לך בפורום?)

White Knight

New member
וואי,זה ממש אדיר!

אבל לא נראה לי שיבנו כזה דבר בזמן הקרוב.

למעלה