מגוון אירועים היום בתפוז אנשים

מגוון אירועים היום בתפוז אנשים../images/Emo159.gif

פרוייקט המקלדת יוצא לדרך... אם תמיד חלמתם להוציא ספר ומשום מה זה לא הסתדר, זה הזמן להצטרף לפרוייקט "המקלדת". אתם כותבים ולבלוג שלכם יש סיכוי להופיע בספר. רוצים להשתתף? כל הפרטים במקלדת.
ב 17:00 יתארח השף יניב גור אריה בפורום מתכונים, ויענה על שאלות הגולשים בנושאי מתכונים, קונדיטוריה ובישול, לקראת הפסח ובכלל. לשרשור השאלות ולהוספת שאלות משלכם, היכנסו לפורום מתכונים
יעל גולדמן נפרדת מאקזיט: בשעה 19:00, מיד אחרי תוכנית הפרידה, היא תבוא להתארח LIVE ב- blogTV ולענות על כל השאלות שלכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=51234194
עידן רייכל חובק אלבום שני שהפך כבר לתקליט זהב: הערב בשעה 20:00 הוא יגיע להתארח בפורום המעריצים. שרשרו שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1254&msgid=51293470
כמידי יום רביעי ב-21:00 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה"
מנחת "דיל או לא דיל", הדוגמנית מורן אטיאס, תגיע הערב בשעה 22:00, מיד לאחר שידור התוכנית, ל-blogTV ותענה על שאלות גולשים. רוצים לשאול את מורן שאלה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1243&msgid=51247953

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifנצל"ש-

מי בעד תחרות עיצוב לוגואים לפורום..? אני מאמינה שאוכל להעלות כמה רעיונות.
ממ.. מספר דברים לי אל האומה:
אני יודעת שנעלמתי.
זה לא היה מוצדק, אני חוזרת אחרי עמוד שלם שלא הופעתי בו ומקווה להשתלב כאילו מעולם לא נעלמתי. |-B-_-
היה אמנם סקר על 'A night in the Opera' אבל לא עשיתם שרשור ביקורות, וחבל, כי דווקא רציתי..
לא רק שלי היה מה לומר, גם הייתי ניהנת לקרוא ביקורות של אחרים, כיוון שזה האלבום האהוב עליי.. תודה מראש על תגובות בעניין.
קראתי שמישהו הציע לתרגם שירים. אני חושבת שזה רעיון נהדר, ואני אשמח לעזור.
יש לי אקורדים לגיטרה לכמה שירים. אני לא יודעת אם מותר לפרסם בפורום, ולכן אני אחכה בסבלנות לאישור המנהלת.
יש תמונות מהופעות שהיו לאחרונה..? מישהו יכול לקבץ את הביקורות על ההופעות, [אם יש מספיק] למאמר..?
אני אשמח לקרוא ביוגרפיות, לא משנה אם באנגלית או בעברית. בעקר פרדי ובראין מעניינים אותי.
אם מישהו יכול לשלוח לי למסנג'ר/אימייל את הקובר של בריאן ל"somewhere behind the rainbow" אני ממש אשמח. אימייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected]
רעיונות לשרשורים:
שרשור הכרות יכול לתרום לאווירה בין האנשים בפורום.
שרשור מיוחד לפסח, עם מתכונים ושאר שטויות.
זהו. אני סתם אוהבת את האייקון הזה.

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifover, לא behind. ../images/Emo3.gif

זה מה שקורה כשמנסים לזכור אייך קוראים לשיר ושוכחים, ואז מתרגמים מהעברית.
כמה מעורר רחמים מצידי.

B a m B a m

New member
סבבה, אני אשלח לך....../images/Emo168.gif

אממממ העלתי כבר את הרעיון של התחרות לוגואים אבל לא היתה היענות גדולה במיוחד... אני עושה ביוגרפיה על בראיין ואני אעלה אותה לפורום ברגע שאתרגם אותה מאנגלית.... אחלה רעיונות!

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifתודה ../images/Emo13.gif

אני אטפל בהיענות בעצמי, ומחר אני אשרשר רעיונות, ואתם תגידו מה אהבתם.
ממ.. ביוגרפיה על בראיין! יס יס יס!

michalQ

New member
i'm in

התחרות לוגואים נשמע טוב מאוד. וזה לא יזיק לפורום. וממש מוזר שדווקא ללילה באופרה לא כתבנו ביקורות

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifלוגו- ניסיון ראשון

תגידו מה דעתכם. אני אעלה גרסאות נוספות מאוחר יותר..

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifניסיון שני

פחות אהבתי. קיטשי מידיי לטעמי.
חח.. ושוב רק גבי מג(נ)יבה
תודה..

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifשלישי ואחרון

הכי פחות אהבתי.
בהתחשב בזמן שהשקעתי בו, הוא יצא הכי גרוע. בכל מקרה, אם תסתכלו טוב תראו שיש שתי תמונות של כל אחד- אחת בגדול, ואחת בתמונה קבוצתית.

MaStIk BaZoOkA

New member
נצל''ש..

אממ..סקורפיונס,הרולינג סטונס ופיל קולינס באים לארץ...אז אפשר לעשות עצומה או משהו בסגנון כדי להביא גם את קווין?

B a m B a m

New member
באופן עקרוני אפשר...../images/Emo168.gif

אבל תלוי מה תהייה התוצאה... אני בטוח אחתום ם תהייה עצומה כזו...

I n n u e n d o

New member
חשבתי על זה.....

יש מצב שאם בריאן מיי ורוג'ר טיילור יראו שכל אלה באים לארץ אולי הם יחליטו לכלול אותנו גם במסע הופעות למרות שלא נראה לי מציאותי כל כך

MaStIk BaZoOkA

New member
אולי יתמזל מזלנו../images/Emo3.gif

זה גם לא נראה מציאותי שסקורפיונס ורולינג וקולינס באים לארץ

I n n u e n d o

New member
חחחחחח כן

בא לי ללכת לאחד מהם אבל הסטונס יגיעו ב2006 ובטח שאר ההופעות יקרות נורא

למעלה