מגוון ספרים להחלפה

kfirle11

New member
מגוון ספרים להחלפה

מציע: 1. ג'יהאד ניו-יורק / דוד גרינבלט 2. הודו, ביתי ואני / אילנה רימלט 3. אהבה זה לא סכין / זאב ברגמן ושרה 4. מאדים ונוגה יחדיו לנצח / ד"ר ג'ון גריי 5. אשתורת / לאה איני 6. נעלם בבהוטן / מנחם מרקוס 7. תעביר את זה הלאה / קת'רין ראיין הייד (מעולה) 8. המאהב / א.ב. יהושוע 9. העמדה + זה (באנגלית) / סטפן קינג 10. תיק שקנאי (באנגלית) / ג'ן גרישם 11. כרוניקה של מוות ידוע מראש / ג.ג. מארקס 12. פורסט גאמפ (באנגלית) / ווינסטון גרום מחפש כרגע: 1. נקמה / שרה אנג'ל 2. מלאך או שטן / אנג'ל 3. חוכמת הבייגל'ה אשמח לפניות. כפיר [email protected]

i love usa

New member
יש לי כמה סמפרים להחלפה

אולי תיהיה מעוניןן באחד מהם . המשחקים של ג´ראלד(בעברית)- של הסופר סטיפן קינג (כריכה קשה) אהבת- שאול של הסופר אלי עמיר(כריבה רכה) מוזה- של הסופר גיל הראבון(כריכה רכה) אהוד ברק- של הסופרים בן כספית ואילן כפיר(כריכה רכה) (הספר במצב טוב הדפים לא קרועים אבל כמה דפים לפני הסוף הדפים למטה קצת מלוכלכים לא מפריעה לקריאה אבל.) הצתה- של הסופרים קווין ג´ אנדרסון ודאג בייסון(כריכה רכה) כול הספרים במצב טוב מאוד חוץ מהספר של אהוד ברק רשמתי את הסיבה למעלה. אני מעוניינת להחליף את הספרים בתמורה לספרים באנגלית בלבד בעיקר של סטיפן קינג וגם דין קונץ ושהספרים יהיה במצב טוב. אני גם מעוניינת בספר Cheaper By The Dozen גם רק באנגלית ובמצב טוב. למי שיש יכול לפנות אלי לאימייל[email protected] ICQ-176019295 מסנג'ר[email protected]

למעלה