מגוון עבודות שלי!

MoxleyGirl1

New member
מגוון עבודות שלי!

הו אתר שבניתי לעצמי (הוא עוד לא גמור) יש לי עוד עבודות להוסיף וזה מה שהעלאתי בנתיים,

אשמח אם תגיבו לי שם ותתנו את דעותכם כי זה מאוד חשוב לי
אז מוזמנים לעיין ואשמח לצפות בתגובותכם!

http://sigalitdesigns.wordpress.com/הו אתר שבניתי לעצמי (הוא עוד לא גמור) יש לי עוד עבודות להוסיף וזה מה שהעלאתי בנתיים,

אשמח אם תגיבו לי שם ותתנו את דעותכם כי זה מאוד חשוב לי
אז מוזמנים לעיין ואשמח לצפות בתגובותכם! בבקשה רק לא לקטול יותר מדי....

http://sigalitdesigns.wordpress.com/

Mani Greenblat

New member
אתר

בקצרה-
  • הורוד הוא בוהק מדיי
  • חסר טלפון בראש האתר
  • הפונט של הקוביות מפוקסל
  • הייתי משנה את צבע הקישורים (למה בטורקיז?)
ועוד..
כמו כן- עוד נקודה למחשבה היא - למה אנגלית ולא אתר בעברית?
והמלצה נוספת - אם את מחפשת פלטפורמה חינמית - אמנם בוורדפרס יש אפשרויות בלתי נגמרות (שזה טמפלט מעוברת או אתר מותאם אישית) אבל הייתי מציעה לך בתור התחלה לחשוב על WIX.

MoxleyGirl1

New member
תודה על התגובה

את הורוד, יש לי כבר משהו בראש בשביל שישתלב יותר עם האתר, אני מעדיפה לפנות לקהל הרחב, את הטורקיז
אני לא יכולה לשנות (אולי אני טועה ניסיתי לפחות) ואני מתכוונת להישאר עם הפלטפורמה החינמית ותודה על ההמלצה

MoxleyGirl1

New member
ועוד משהו

טלפון לא פירסמתי כי בשביל זה יש את עמוד ה-CONTACT

Mani Greenblat

New member
חשבי על עצמך כגולשת

איך נוח לך יותר לראות את פרטי יצירת הקשר עם הספק שאת מחפשת ? להתחילט לדפדף בעוד עמודים או בכל דף שתהיה אפשרות להתקשרות (בין אם בטלפון או בטופס מקוצר).
&nbsp
המלצתי על זה מאחר ובתפקידי כשכירה אני עוסקת בין היתר בהנעה לפעולה ושיפור יחסי המרה באתרים

&nbsp

Nandn09

New member
אין בכלל מה להשוות וורדפרס לוויקס...ממש עצה לא נכונה

עשית טוב שבחרת בWP , פלטפורמה יותר איכותית לא מוגבלת ובלי פרסומות ברקע

Nandn09

New member
ביקורת בונה

בפעם הראשונה שפותחים את האתר הכותרת לא מופיעה, לידיעתך...יש לעשות רענון דבר שיכול לגרום לעזיבת האתר במהרה ולחשוב שאת לא מקצועית, זה מפרספקטיבה של מעסיק או לקוח.
מדובר באתר מאוד לא מקצועי ומאוד לא מזמין צר לי מאוד לומר זאת, זה לא בכדי לקטול, ממש ממש לא,
העניין הוא שעיצוב אתר דורש כמויות של עבודה ולמידה ורקע....או שאתה לוקח על עצמך את המטלה ללמוד איך לעצב או שאתה לומד במקום מקצועי ואז יש לך בנפיט משמעותי יותר,
בד"כ אפשר לראות את ההבדל בין מי שלומד באופן עצמאי לבין מישהו מקצועי,
לגבי הצבעים, הצעה שלי אלייך לעדן את הכל, לבחור גופן פחות ילדותי יותר בוגר, אם את בוחרת בורוד פוקסי אז עדיף לא על רקע שחור כי זה מבליט אותו יתר על המידה,
, ולבחור תבנית יותר נוחה לפורטפוליו, הכי פשוטה שיש, גלריה מכוונת עם קטגוריות יותר רלוונטיות...הקטגוריות שלך לא ברורות :"מוסיקה" "ילדים" בזמן שזה מכוון לעיצוב ונושאים הקשורים בעשייה העיצובית, תסתכלי על אתרי פורטפוליו של מעצבים אחרים , לא חסרים טמפלטים מוכנים ומובנים עם כל הקטגוריות, אנשים שכבר יצרו טמפלט מוכן יצרו משהו שעובד,
בהצלחה

למעלה