מגורה ג'ולי שלמדו לדבר

jeblesh

New member
מגורה ג'ולי שלמדו לדבר

אגב , מזל טוב על הפורום ליצעוק אפילו תחת עומס כבד במהירויות נמוכות הם צועקים עליי בהתחלה זה לא היה קורה לי בשתח כי הגלגל היה נינעל ליפנה שהם היתלוננו אבל בכביש ... ובשבועיים האחרונים הבעיה החריפה והם מזיינים לי בסחל ניסיתי לדבר איתם יפה , אמרתי להם שהאישה מדברת מספיק ומהם אני מצפה לשקת ושום דבר לא עוזר הם בשלהם אין זיגוג על הרפידות הכול מחוזק , עשיתי להם אמבטיה בחומר ניקויי כלום לא עוזר והבעיה מחריפה , חשבתי שעוליי זה נובעה מאיזשהוא חופש קתן בבולם\הדסט , אני חושב בכיבון הנכון ?

metzik

New member
חנות יבואן משו..?

הם לא אמורים לעשות רעשים...

barrel fisher

New member
מגורה ג'ולי

מנסיון אישי עם הג'ולי, הייתי ממליץ לחמם אותם בירידה ארוכה ולשפוך מים על הקליפר. בהתחלה יהיו חריקות חזקות, אבל כשהמים יתאדו הם יהו שקטות.

NOS RACING

New member
אני שמעתי מניסיון של רוכב

קרוס ברמה גבוהה מאוד שהוא בככלל בכלל לא ממליץ על הג'ולי. רמות העלית החזקים שבתחום.

אה הוא עלית הוא בטח מבין

WTF הקשר? לכל אחד צרכים שונים אולי אם הוא מתחרה עלית כל כך חזק הוא מעדיף XTR כי הם יותר קלים או ענארף. לכל אחד והעדפות שלו וגם, מה הקשר עכשיו מומלצים או לא? לבנאדם יש את הברקסים האלה וצריך לפתור את הבעיה של הרעש איתם. זה לא שהוא עומד לפני קניה ושואל מה דעתנו על המוצר הזה. ובמילים אחרות, שאין לך מה להגיד אל תגיד

NOS RACING

New member
פשוט את הבעייה שיש לו בברקסים

אי אפשר לפתור אולי יש קשר בין הבעיות...

jeblesh

New member
נפתרה ...

התחלתי לחשוב מה לעזזל יכול ליגרום לטהודה מין הסתם חופש , חופש יכול ליהיות במידה יש ליחלוך בין הרפידות לבוחנות נכון ? , אז זהוא ניקיתי והחזרתי למכומם ... לא את הרפידות את השתח שבין הקפידות לבוחנה ... לפעמים הפיתרון פשוט ... לגבה הג'ולי , ממליץ אליהם בחום לכול מי שרוצה כוח נשלט ולא איכפת לו מכמה ג"ר , ההידראולים הקודמים שלי היו XT ומבחנתי הג'ולי היו שידרוג ...

למעלה