מגורים בבנגקוק

as20001

New member
מגורים בבנגקוק

שלום לכולם, אני ואשתי מתכננים לעבור לבנגקוק במהלך ספטמבר הקרוב. כמה עולה שכירות של דירה/קנדומיניום ממוצעת במרכז העיר (איזור השגרירויות), האם ניתן למצוא דירה "סבירה" פלוס ב 20-30 אלף באט? האם שווה להתרחק מהמרכז שם יותר זול ? כמו כן, אם אתם מכירים סוכנויות שניתן דרכם לשכור דירות אשמח אם תרשמו. תדה לכולם. שלומי.

Dr david

New member
מגורים בבנגקוק

שאלה ראשונה - האם אתם מכירים את בנגקוק ?? רצוי מאד להכיר טוב את בנגקוק כדי לדעת היכן רוצים להתגורר. שאלה שניה - מה זו דירה "סבירה" או "סבירה פלוס"? איזה שטח? מרוהטת? מה רמת הבניין? ועוד הרבה שאלות שאלה שלישית - מה זה מרכז ? בנגקוק היא עיר גדולה מאד וגם המרכז שלה גדול. גם בתוך המרכז, ישנם מקומות טובים יותר וטובים פחות. שאלה רביעית - האם תנהגו בבנגקוק ? האם יהיה לכם רכב ? האם יש לכם מקום עבודה איפה שהוא ? סוכנויות - יש הרבה מאד אבל קודם כל, אתם צריכים לדעת מה אתם רוצים ומה הצרכים שלכם. לדוגמא - יציעו לכם איזה סוי בסוקומוויט (אזור מרכזי מאד) אבל בפועל, הבניין נמצא קילומטר בתוך הסוי ומרוחק מהרחוב הראשי ... וכל בוקר משתרך לו פקק. אישית - אני לא אוהב להתגורר באזור סוקומוויט - תנועה צפופה, אויר לא טוב, הרבה תיירים. לעצמי בחרתי אזור שהוא מאד קרוב לכל הרחובות המרכזיים (סוקומוויט, סילום, סאטורן) - פחות מ 10 דקות נסיעה - אך על שפת הנהר, אויר מצויין, נוף מרהיב, שקט ונעים למגורים... ועדיין על כביש ראשי Rama 3 - עם יציאה קרובה לדרך אקספרס, ללא שום פקקים ונגיש מאד לכל מקום בבנגקוק. אני מניח שכל מי שגר בבנגקוק עשה את השיקולים שלו. במשך למעלה מ 20 שנה יצא לי להתגורר באזורים שונים של העיר ואני מכיר את בנגקוק מצויין. לפחות בעיני - מקום המגורים הנוכחי הוא הטוב והנוח ביותר. דירה טובה במיקום מרכזי בבניין טוב עם 2 חדרי שינה - אין לכם סיכוי למצוא במחיר הזה אלא בכפול לפחות. אני נמצא כרגע בארץ (ת"א) ואשמח לייעץ לכם בשיחה טלפונית או להפגש. אתם יכולים ליצור עימי קשר באימייל ומשם נמשיך הלאה. [email protected]

היי דוקטור - לאיזה איזור אתה מתכוון בדיוק?

אני חושב שאני יודע איפה אתה גר - ושזה האיזור שאני מתכנן עליו.... אבל תארת די בכלליות ..את המיקום.. אשמח לדעת איפה זה .

Dr david

New member
מגורים

אני מתגורר ב Rama 3 - בבניין על שפת הנהר - קרוב לבית הבירה German Tawandeng אם אתה מכיר והבניין המרכזי של Ayutaya Bank - סמוך מאד ל Industrial Bridge. מכיוון ש Rama 3 עובר כולו על גשרים, בין הבניין שלי לסוקומוויט יש רמזור אחד (להולכי רגל - קצר מאד) בלבד כך שזה עניין של כמה דקות. גם קרוב מאד לסאטורן, סילום וכדומה - דרך Naratiwat

עכשיו יותר טוב

אני יודע איפה זה - אבל מיכוון שנסיעה במונית זה לא אומדן למי שלא מכיר את בנגקוק מי יודע כמה - על המפה זה נראה קצת רחוק מסוקומוויט וכדומה ... אבל אולי אני טועה... זה ממש בקצה של ה"אי" המרכזי לא? אני מניח שזה עניין של טעם וותק בעיר - כשאתה לא מכיר המון אנשים - אתה מעדיף להימצא בקרבת פאראנגים - איכשהוא... או שזה רק אני... אני למשל קבלתי הצעות מהעבודה לשני איזורי מגורים - אחד היה בתוך ON NUT - וזה היה נראה קצת כמו לגור בפאתי דהנייה.. בואך עזה... והמיקום השני היה עמוק בתוך LAD PRAO - במן בית פרטי קטן כזה ..הרגיש לי כמו סוף העולם בלילה..אני והכלבים.. לדאבוני אני אוהב את הרגשת הכפר היחסית שבאיזור שגובל בבנגלומפו מכיוון מערב... אני מחפש משהו דומה (בניינים נמוכים) וקרוב לסקי טריין - האם אני מציאותי?

Dr david

New member
אם אתה מחפש פאראנגים ....

..... מדוע לא תגור בת"א ??? .... עיר חביבה, תוססת, חוף ים מצויין יש לי חבר ששכר דירת סטודיו ב Trendy - משהו כמו 20,000 באט אישית - אני לא מחובבי סוקומוויט אם כי אין לי שום דבר נגד. יש הבדל בין מקום מגורים לבין בילויים. לי חשוב נוחות, אויר טוב, סביבה נקיה וחוסר פקקים באזור, נגישות קלה לכל מקום וכדומה. במקומך הייתי מחפש מקום באזור Rachada או Sathorn . אבל אולי כדאי שתכיר את העיר טוב יותר לפני כן.... תצא קצת מהמנטליות של תייר ואז תבין יותר טוב מי נגד מי ...

חח - אולי בגלל

שלמעשה רוב הישראלים הם לא פאראנגים... הם KEK .. :) סתם.. לי חשובים אותם הדברים בדיוק - ובתל אביב אפרופו - אין לי אותם למרות המחיר השערוריתי שאני משלם .. אני אכן עושה בדיוק את זה - יוצא לאט לאט מהמנטליות של תייר... וזה אומר אפילו ללכת לישון ב10:)

למעלה